The Read Shop – D.I.O. combinatiewinkel opent in Groningen

Geplaatst op: 24-03-2015

The Read Shop – D.I.O. combinatiewinkel opent in Groningen

Op woensdag 8 april 2015 wordt er een nieuwe The Read Shop – D.I.O. combinatiewinkel geopend in het Groningse Leens. Het is inmiddels de zevende winkel sinds de opening van de eerste winkel in Nistelrode in 2013.

The Read Shop en D.I.O. drogisterijen zijn constant op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en willen in de toekomst nog meer gecombineerde winkels openen.

Veelzijdigheid

De heer De Ruiter, toekomstige ondernemer van de winkel in het Groningse Leens, opent samen met zijn vrouw en schoonzus de nieuwe combinatiewinkel. Ze zijn blij met de keuze voor dit type winkel: “De combinatie tussen boek-/kantoorhandel en drogisterij/parfumerie sprak ons direct aan vanwege de veelzijdigheid in aanbod voor de klant.”

Lokale vraag

Uit gesprekken met de plaatselijke uitgeverij is gebleken dat er lokaal een grote behoefte is aan kinderboeken, christelijke boeken en religieuze kaarten. Hier speelt de nieuwe ondernemer dan ook op in door het assortiment van The Read Shop zorgvuldig af te stemmen op de lokale vraag.De D.I.O. drogist wordt aangevuld met een schoonheidssalon waar diverse behandelingen worden gegeven door een gecertificeerde schoonheidsspecialiste. Ook kunnen klanten een nagel- en make-up behandeling krijgen. In de salon wordt gewerkt met producten die ook in de winkel verkrijgbaar zijn. Nog een extra toevoeging in de winkel is de mogelijkheid om pasfoto’s te laten maken. Dit was eerder nog niet mogelijk voor de dorpelingen. De Ruiter: “Met deze service maken we het de inwoners van Leens gemakkelijk en hoeven zij niet meer naar het dorp verderop.”

Persoonlijk contact

Op de vraag wat deze ondernemer nu echt belangrijk vindt, is persoonlijke aandacht en het sociale contact met de klant het concrete antwoord. Deze begrippen staan hoog in het vaandel bij de nieuwe ondernemer. “Ook wanneer een boek of kantoorartikel niet op voorraad is, zullen we de klant zo goed mogelijk helpen door het artikel alsnog zo snel mogelijk te laten leveren in de winkel. Een tevreden klant komt immers terug!”, aldus De Ruiter. 

Na de feestelijke opening op woensdag 8 april is vanaf donderdag 9 april de winkel op de Nije Nering 10 in het Groningse Leens geopend voor iedereen!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief