Testjezelf.nu introduceert Dieet-Check

Geplaatst op: 20-03-2013

Testjezelf.nu introduceert Dieet-Check

Bent u nieuwsgierig of uw dieet ook echt werkt en of er in uw lichaam vetverbranding plaatsvindt? Met de nieuwe Dieet-Check kunt u nu eenvoudig zelf via een makkelijke en snelle urinetest of uw dieet echt werkt. Dieet-Check kan worden gebruikt bij ieder dieet waarbij de inname van calorieën lager ligt dan het dagelijks verbruik.

Meet vanaf nu dus zelf of het dieet dat u volgt ook dat doet wat u graag wilt: het verbranden van vet.

Aanwezigheid van ketonen

Bij het volgen van een dieet probeert u minder calorieën (voornamelijk koolhydraten, suikers) in te nemen dan uw lichaam nodig heeft op een dag. Omdat uw lichaam toch energie nodig heeft, zal het in dat geval overgaan tot het verbranden van vet. Bij deze vetverbranding zal uw lichaam ketonen aanmaken. De aanmaak en de mate van aanmaak van ketonen zijn eenvoudig te testen in urine.

Resultaat binnen 1 minuut

Dieet-Check bevat 5 complete urinetesten, een Nederlandstalige bijsluiter en een kleurenkaart om het resultaat te bepalen. De test is geschikt voor mannen en vrouwen en geeft binnen 1 minuut inzicht in de mate van vetverbranding.

 

Consumentenadviesprijs

  • Dieet-Check   € 7,95. Verkrijgbaar via de bekende medische groothandels (Unipharma, Holland Pharma) en daarmee voor iedere drogist en apotheek in Nederland.

 

Meer info over de test of direct bestellen? Ga naar www.testjezelf.nu

 

Dieet-Check is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief