Test-Point Alcohol Test is groot succes

Geplaatst op: 28-01-2013

Test-Point Alcohol Test is groot succes

Sinds juli vorig jaar is het verplicht wanneer je door Frankrijk rijdt om tenminste 2 alcohol testen in de auto te hebben, dit als maatregel om het aantal verkeersongevallen waarbij alcohol een rol speelt te verlagen.

Omdat veel mensen in Frankrijk op vakantie gaan of door Frankrijk heen reizen is de verkoop van alcohol testen fors toegenomen. De verwachting is dat vele andere Europese landen deze wet ook zullen gaan aannemen.

NF keurmerk

Belangrijk bij de aankoop van een alcohol test is dat deze is voorzien van het NF keurmerk. Dat is de enige test die de Franse politie goedkeurt. Testen die volgens de regels van NF gefabriceerd worden, maar het keurmerk niet dragen (certified NF), zijn niet geschikt. De Test-Point test draagt uiteraard het juiste keurmerk.

Meerdere verkooppunten

Test-Point is in 2012 ingesprongen op deze gestegen vraag naar alcohol testen. Na een succesvol 2012 met een beperkt aantal verkooppunten zijn er in totaal al 100.000 stuks verkocht. In 2013 waarin ze nu al o.a. Etos, Makro, Bol.com, BP en vele andere hebben toegevoegd als verkooppunt verwachten ze forse verdere stijging. De consumentenadviesprijs van de Test-Point Alcohol-Test is € 7,95 (2 stuks).

Voldoende voorraad

Vorig jaar werd er veel "nee" verkocht. Om er zeker van te zijn dat ze iedereen kunnen bevoorraden heeft OTC Medical voldoende voorraad aangelegd. Hoewel de doorloop in de eerste weken al goed is zal de piek van de verkopen in de aanloop naar de zomer liggen. Voor elke retailer een mooie kans op extra omzet en marge.

Meer informatie

Test-Point is een merk van OTC Medical. Voor meer informatie over Test-Point of de verkrijgbaarheid van de Test-Point Alcohol Test kunt u contact opnemen met de vertegenwoordigers van OTC Medical of via de gegevens op de contact pagina van www.otc-medical.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief