Tender, de nieuwste romantische themacollectie van Zenner

Geplaatst op: 20-02-2012

Tender, de nieuwste romantische themacollectie van Zenner

Het is bijna voorjaar! Begin de lente goed en kom in de stemming met romantische haaraccessoires zoals zoete strikjes, charmante bloemen en speldjes in de mooiste romantische kleuren.

Zin in de lente

Met de nieuwste themacollectie Tender van Zenner krijg je zin in de lente want de hoofdrol van Tender is weggelegd voor de bloem; uitgevoerd in prachtig chiffon of fake leather, van maxi tot mini formaat en van diadeem tot snapclip. Ook de spelden en schuifjes zijn ware snoepjes en zijn voorzien met strikken, bloemen en parels die de cottage-look helemaal af maken.

Romantische kleurenpalet

Het kleurenpalet van Tender is gebaseerd op variaties zandkleuren, aardetonen en zongebleekte pastellen. Met kleuren als suikerspinroze en macarongroen is het een waar feest voor de zoetekauw waarmee je eindeloos kunt combineren. Ga voor een lieflijk wit kanten jurkje en steek je haar losjes op. Een Tender accessoire is de finishing touch voor een romantische look en is een lust voor het oog!

Met QR code voor handige tips

Maar hoe draag je zo'n catchy bloem? Sommige accessoires van deze collectie zijn voorzien van een innovatief en handig snufje; de QR code. Scan de code op de verpakking met je smartphone en je wordt direct verwezen naar een filmpje waarin haarstyliste Aeola je laat zien hoe je de Tender accessoires in jouw coupe makkelijk en eenvoudig kunt verwerken.


Verkoopprijzen

  • De prijzen van de collectie Tender variëren van € 2,50 tot € 6,99

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief