Team hannah SIRC in actie tijdens Beauty Trade Special

Geplaatst op: 28-02-2012

Team hannah SIRC in actie tijdens Beauty Trade Special

Onlangs riep hannah directeur Monica van Ee alle hannah huidcoaches op om een actie te bedenken met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Stop Kindermisbruik.

Natuurlijk komt ook het team van hannah SIRC in actie voor de Stichting tijdens de komende Beauty Trade Special in Utrecht!

Voor een nieuwe toekomst

De Stichting Stop Kindermisbruik wil meisjes helpen uit de prostitutie te ontsnappen. Om dit te bereiken steunt Stop Kindermisbruik lokale partnerorganisaties in Azië, Afrika en Nederland. Deze organisaties bevrijden, samen met de politie, meisjes uit bordelen en/of vangen meisjes op die in de prostitutie gezeten hebben. Hierdoor kunnen deze meisjes werken aan een nieuwe, mooie toekomst.

hannah team doneert dagsalaris tijdens beurs 

Naast de actie via de hannah huidcoaches en de donatie van hannah SIRC komt ook het team van hannah SIRC in actie voor Stop Kindermisbruik. De medewerkers van het hannah team die op zaterdag 24 maart a.s. aanwezig zijn tijdens de Beauty Trade Special in de Jaarbeurs te Utrecht, zullen hun salaris van die dag ten gunste stellen van de Stichting Stop Kindermisbruik!

Onthulling donaties op Bevrijdingsdag

De actieperiode van de deelnemende huidcoaches zal lopen tot de peildatum van 5 mei 2012. Om de actie op een symbolische wijze af te sluiten zal het uiteindelijk bij elkaar verzamelde, te doneren bedrag van zowel hannah SIRC, de hannah huidcoaches als het hannah team aan de Stichting Stop Kindermisbruik op Bevrijdingsdag 2012 bekend worden gemaakt! Voor deze actie op initiatief van hannah SIRC werd recentelijk een speciaal rekeningnummer geopend. Iedere bijdrage, hoe groot of hoe klein ook, kan immers al een groot verschil maken. De meisjes worden niet alleen bevrijd uit de verschrikkelijke bordelen, maar krijgen ook weer kans op een mooie toekomst, dankzij een goede verzorging en een dito opleiding!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze actie kan contact worden opgenomen met hannah SIRC via telefoonnummer: 0342-476160.

De Beauty Trade Special is van zaterdag 24 tot en met maandag 26 maart 2012 in hal 10, 11 en 12 van het Jaarbeurscomplex te Utrecht.

 


 

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief