Tandvleesmassage voor de allerkleinsten!

Geplaatst op: 22-08-2011

Tandvleesmassage voor de allerkleinsten!

Recent waarschuwden tandartsen en kaakchirurgen voor de toegenomen gebitswaarlozing bij jonge kinderen.

Goede mondhygiëne van groot belang

Uit onderzoek van de GGD blijkt dat één op de drie kinderen in de leeftijd 0-4 onvoldoende worden nagepoetst. Hierdoor kunnen op latere leeftijd problemen ontstaan met het gebit. Ouders kunnen daarom niet vroeg genoeg beginnen met aandacht te besteden aan een goede mondhygiëne. En dat begint al bij het doorkomen van de eerste tandjes en kiezen: een vervelende en pijnlijke aangelegenheid waar iedere baby last van heeft.

Gummy Stick tandvleesmassager

ZoLi Baby, sinds kort verkrijgbaar op de Nederlandse markt, ontwikkelt duurzame en gebruiksvriendelijke producten voor de jonge ouders van nu. Speciaal voor het doorkomen van tanden en kiezen en het vertrouwd raken met het ‘tandenpoetsen' heeft ZoLi de Gummy Stick tandvleesmassager ontwikkeld. De Gummy Sticks van ZoLi zijn ergonomisch aangepast aan babyhandjes zodat ze door baby's zelf makkelijk zijn vast te houden. De geribbelde uiteinden zorgen voor een verzachtende massage van het tandvlees en borstelen de eerste tandjes. Omdat de stick al op een tandenborstel lijkt, raken ze spelendergewijs gewend aan het tandenpoetsen. Het is voor een baby een prettig eerste contact met mondhygiëne.

Buzz B automatische nageltrimmer

ZoLi heeft niet alleen op het gebied van mondhygiëne handige en duurzame producten. Ook over bijvoorbeeld de verzorging van babynageltjes is nagedacht. Met de Buzz B automatische nageltrimmer kunnen de nog zachte nageltjes pijnloos worden gevijld en hoeft niemand meer bang te zijn een schaartje te zetten in de soms wel heel bewegelijke babyvingertjes.

Veilig en duurzaam

Ook voor voeding en voor onderweg biedt ZoLi Baby innovatieve babyverzorgingsproducten die altijd zijn ontwikkeld vanuit het oogpunt van kind & milieu. Met een groenere toekomst voor hun kinderen in gedachten legt ZoLi zich toe op het vergemakkelijken van het leven van moderne ouders. Alle producten van ZoLi zijn gemaakt van de meest veilige en duurzame materialen, vrij van toxische stoffen als Bysfenol-A, ftalaten, PVC en chloriden.

 

Consumentenprijzen

  • Gummy Stick tandvleesmassager  € 8,50/per 2 verpakt
  • Buzz B electrische nageltrimmer  € 21,50

 

De producten zijn verkrijgbaar via www.zolibaby.nl.

 

ZoLi Baby op noviteitenplein Beautiful 2011

Bezoek ZoLi Baby (Care Design) op de vakbeurs Beautiful 2011 op 7 en 8 september in de Brabanthallen in Den Bosch bij standnummer D158. ZoLi Baby gaat haar noviteiten ook presenteren op het noviteitenplein.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief