Tandenknarsen kan verholpen worden

Geplaatst op: 16-10-2013

Tandenknarsen kan verholpen worden

Tandenknarsen, wat vooral 's nachts gebeurt, geeft een vervelend schurend en hinderlijk knarsend geluid. Dit kan prima verholpen worden door een knarsbitje op maat van Dentsend, de online tandartsenpraktijk!

Verminderde gebitsslijtage

Dentsend heeft een doelgerichte oplossing tegen het tandenknarsen. In het tandtechnisch laboratorium van Dentsend worden knarsbitjes individueel op maat gemaakt. Deze unieke maatwerk-oplossing zorgt voor een aanzienlijk verminderde gebitsslijtage en is daarmee een effectieve behandelingsmethode.

Tandarts-kwaliteitsbitjes

De op maat ontwikkelde knarsbitjes die Dentsend ontwikkelt, zijn dezelfde bitjes die via de eigen tandarts gemaakt kunnen worden, maar dan tegen een gereduceerd tarief. Het prijsverschil van het knarsbitje via Denstend zit hem o.a. in het feit dat de consument zelf zijn of haar afdruk van het gebit maakt. Er wordt online een bestelling gedaan, waarna men de afdrukset thuis gestuurd krijgt. Na zelf een afdruk te hebben gemaakt, wordt deze terug gestuurd en ontvangt de consument binnen 7 werkdagen een knarsbitje op maat.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Dentsend op www.dentsend.nl of neem telefonisch contact op met de klantenservice van Dentsend via telefoonnummer: 0186-576537

 

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief