Swarovski introduceert haar nieuwste geur: Miss Aura

Geplaatst op: 08-08-2013

Swarovski introduceert haar nieuwste geur: Miss Aura

Swarovski bracht twee jaar geleden haar eerste parfum voor dames op de markt: Aura by Swarovski.  Binnenkort lanceren ze hun nieuwste geur Miss Aura, een heerlijke fruitige, bloemige geur die straalt als een glimlach. Een parfum van licht en magie...

Miss Aura by Swarovski is een geluksbrengend parfum dat een aura van geluk uitspreidt rondom degene die het parfum draagt.

Sprankelend en sensueel...

Miss Aura by Swarovski heeft frisse fruitige noten dankzij de bijzondere en sprankelende combinatie van roze grapefruit, lychee en klimop, gecombineerd met bloemige noten van heerlijke sensuele roos, lathyrus met honingaccenten en een amandelachtige geur van de vlinderstruik buddleia. Tenslotte heerst een heerlijke harmonie tussen de akkoorden dankzij het vetiver - en patchoulihout.

Met prachtige Swarovski kristal

Op de verpakking en de flacon van Miss Aura by Swarovski sieren prachtige roze en zilverkleurige vlinders, klaar om uit te vliegen. Bovenop de dop van de nieuwe fles siert een prachtige schitterende Swarovski kristal. Een speciale geur voor vrouwen die lachen naar het geluk en het geluk met llefde omarmen!


Consumentenadviesprijzen

  • Swarovski Miss Aura  EDT € 39,00/30 ml
  • Swarovski Miss Aura  EDT € 59,00/50 ml
  • Swarovski Miss Aura  EDT € 79,00/75 ml

 

Bekijk de video van de making of Miss Aura by Swarovski!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief