Swarovski introduceert eerste parfum: Aura

Geplaatst op: 01-02-2011

Swarovski introduceert eerste parfum: Aura

In samenwerking met Clarins introduceert het kristallenmerk Swarovski binnenkort haar eerste parfum in Groot-Brittannië: Aura.

Olivier Cresp en Jean-Pierre Bethouart

Swarovski en Clarins hebben al eerder met elkaar gewerkt, samen hebben ze de limited edition fles voor Thierry Mugler's Angel gecreërd. Aura is ontwikkeld door Olivier Cresp en Jean-Pierre Bethouart. De fles is ontworpen door Gwenaël Nicolas en is milieuvriendelijk, de gehele lijn is hervulbaar. Op de mooie zilveren fles zit uiteraard een Swarovski kristal!

Fruitige zoete oosterse bloemengeur

Aura is een heerlijke fruitige zoete oosterse bloemengeur voor vrouwen. De topnoten zijn roos en lychee, de hartnoot is tuberoos die zorgt voor de zoete geur en de basisnoten zijn muskus, amber, benzoë en roze peper.

Navulbaar en milieuvriendelijk

Swarovski Aura zal beschikbaar zijn in 15, 30, 50 en 75 ml eau de parfum met bijpassende body producten, de prijzen zijn nog niet bekend. Alle flessen zijn navulbaar en milieuvriendelijk en zal vanaf maart verkrijgbaar zijn in Amerika en Europa. Wanneer de geur in Nederland te verkrijgen is is niet bekend.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief