Supersnelle 3-in-1 gezichtsreinigingsdoekjes zonder parabenen, parfum of kunstmatige kleurstoffen

Geplaatst op: 05-08-2013

Supersnelle 3-in-1 gezichtsreinigingsdoekjes zonder parabenen, parfum of kunstmatige kleurstoffen

Het reinigen van je gezicht is naast het verzorgen één van de belangrijkste dingen om je huid in goede conditie te houden. De Ella Jane Celebrity Skin Wipes van Heaven Skincare zorgen voor een supersnelle 3-in-1 gezichtsreiniging en zijn bovendien ideaal om mee te nemen tijdens een weekendje weg of voor de vakantie.

De Ella Jane Celebrity Skin Wipes van Heaven zijn chloorvrij, zonder parabenen, parfum of kunstmatige kleurstoffen, gecertificeerd door de Soil Association en geschikt voor alle huidtypen.

Met biologische extracten en antioxidanten

De Ella Jane Celebrity Skin Wipes van Heaven Skincare zijn gemaakt van 100% biologische, ongebleekte katoen. De milde reinigingsdoekjes drogen de huid niet uit en zijn doordrenkt met biologische extracten van appel, honing, kamille, aloë vera en pepermuntolie. Ze bevatten tevens de antioxidant vitamines C en E en betaïne.

Supersnel reinigen, verfrissen én hydrateren

De reinigingsdoekjes zorgen niet alleen voor een zachte en perfect gereinigde huid in een handomdraai, maar verfrissen, tonifiëren én hydrateren ook de huid tegelijkertijd. Handig in gebruik en zeker wanneer je snel zoals na een avondje stappen je make-up wilt verwijderen!


Verkoopprijs

  • Heaven Ella Jane Celebrity Skin Wipes  € 9,95/30 stuks

 

Meer van Heaven Skincare

100% natuurlijke botanische olie voor huid, haar en nagels

Perfect in vorm met Heaven Skincare!

 

De producten van Heaven Skincare worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf Heaven in Holland uit Barneveld, tel: 0342-422400.

Meer informatie: veninholland.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief