Superceutical, dé nieuwe anti-aging trend!

Geplaatst op: 17-12-2010

Superceutical,  dé nieuwe anti-aging trend!

De PRIORI Idebenone Complex- lijn is een professionele huidverzorgingslijn op basis van de anti-aging ‘power antioxidant Idebenone.

1000 keer effectiever dan Q10

Deze ultrakrachtige werkstof is maar liefst 1000 keer effectiever dan gewone Q10 en kan dus met recht een ‘Superceutical' worden genoemd! De PRIORI Idebenone Complex Age Defying Body Cream maakt een opvallend jeugdige, stevige en veerkrachtige lichaamshuid voor iedereen mogelijk.

Omgevingsstress

Alle vormen van ‘omgevingsstress' hebben hoe dan ook dezelfde reactie: oxidatieve stress oftewel schade aan de cellen, veroorzaakt door een opeenstapeling van schadelijke zuurstofmoleculen, beter bekend als ‘vrije radicalen'. Dit zijn de belangrijkste veroorzakers van een vroegtijdige huidveroudering. Antioxidanten zijn dan een krachtig en vooral effectief wapen.

Nieuw soort antioxidant met Protection Factor 95

In tegenstelling tot vitaminen en plantaardige antioxidanten, is Idebenone een totaal nieuwe soort antioxidant, welke de tekenen van huidveroudering op een zeer krachtige wijze corrigeert. Tevens biedt deze de hoogst mogelijke bescherming tegen schadelijke milieu invloeden en vrije radicalenstress dankzij een Environmental Protection Factor 95 (EPF 95). Dit is iets totaal anders dan een SPF (zonnefactor). Een EPF is een gecertificeerde meeteenheid om de antioxidant beschermingscapaciteit te meten.

Vernieuwd, nu nóg krachtiger Idebenone Complex

PRIORI Skincare blijft zich ontwikkelen en legt de lat voor anti-aging ‘Cosmeceutical Skincare Therapie' voortdurend hoger. Met de introductie van het vernieuwde Idebenone Complex (Hydroxydecyl Ubiquinoyl Dipalmitoyl Glycerate) werd wederom een verbetering in de PRORI Idebenone Superceuticals- technologie gerealiseerd. Dit betekent concreet: een verbeterde afgifte, verbeterde resultaten en een verbeterde huidacceptatie.

Hoe werkt de ‘power antioxidant' 

De PRIORI Idebenone Complex- producten hebben een uitzonderlijk hoge mate van werkzaamheid ten aanzien van het verbeteren van de stevigheid, vitaliteit, veerkracht, teint en souplesse: kortom de jeugdigheid van de huid! Het revitaliseert de huidcellen door vrije radicalen, die ontstaan bij natuurlijke energieprocessen van onze cellen, genadeloos te elimineren en gaat huidveroudering tegen!

Priori Idebenone Complex Age Defying Body Cream

De PRIORI Idebenone Complex Age Defying Body Cream is een 100% parabeenvrije luxueuze, uitzonderlijk krachtige anti-aging bodycrème, die de huid als het ware van binnenuit opnieuw opbouwt, opvallend verstevigt, egaliseert, glad maakt en verzacht, om op die manier de zichtbare en voelbare tekenen van de veroudering van de lichaamshuid terug te draaien!

Ultrakrachtige anti-aging werking

Consequent gebruik vormt een superieure anti-aging behandeling voor het lichaam. De formule bevat het geavanceerde, vernieuwde Idebenone Complex (voor een ultrakrachtige anti-aging werking!) in combinatie met een hoog gehalte vitamine E, ceramiden en essentiële vetzuren. Het toegevoegde melkzuur (lactid acid) heeft een exfoliërende werking en maakt de lichaamshuid glad en optimaal ontvankelijk voor de overige werkzame bestanddelen.

Kalmerend en hydraterend

De werkstof Hexapeptide-10 heeft zeer intensief herstructurerende en verstevigende eigenschappen en bevordert hiermee een stevige, jeugdige en veerkrachtige lichaamshuid. Kalmerende en hydraterende ingrediënten zoals dennenbast- extract, Urea, sheabutter en glycerine zorgen voor een soepele, ontspannen en intens comfortabel aanvoelende lichaamshuid!


Verkoopprijs

  • Priori Idebenone Complex Age Defying Body Cream € 125,00/ 180ml

 

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief