Super oppepper voor je huid

Geplaatst op: 18-12-2013

Super oppepper voor je huid

Zuurstof is ook voor onze huid van levensbelang!  Een huid die te weinig frisse lucht en zuurstof krijgt wordt vaal, dof en krijgt een vermoeide uitstraling. hannah Oxys Genes geeft je huid een intensieve zuurstofboost en zorgt voor een vitale, stevige en een opvallend frisse en stralende teint.

Essentiële zuurstofmoleculen

Pure zuurstof kan normaliter niet toegevoegd worden aan een crème, omdat dit direct vervliegt bij contact met de lucht en het daglicht. In de formule van hanna Oxys Genes zijn de zuurstofmoleculen gebonden aan de werkstof Perfluarodecalin. Dit ingrediënt is ingekapseld in cerasomen, een soort blaasjes van tarweceramiden. Dit geavanceerde ‘transportsysteem' voor de zuurstof is gebaseerd op huideigen ceramiden. De cerasomen zorgen ervoor dat de moleculaire zuurstof daadwerkelijk door de huid heen en tot ín de huidcellen getransporteerd kan worden.

Huidverbeterende werkstoffen

hannah Oxys Genes bevat tevens intensief huidverbeterende werkstoffen zoals jojoba olie, vitamines C en E, flavonoïden uit druivenpitolie, voedend olijfextract, verzachtende sheabutter, regenererende allantoïne, kalmerende kamille en hydraterende lecithine. Het gebruik van Oxys Genes zorgt voor een fris ogende en heldere uitstraling, zijdezachte huid en een stevige, veerkrachtige structuur. hannah Oxys Genes kan zowel 's morgens als 's avonds gebruikt worden.

 

Consumentenadviesprijs

 

Op zoek naar een leuk cadeau? Verwen en verras iemand met een hannah Skin Check!

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief