Summer must have: Vaseline Spray & Go bodylotion

Geplaatst op: 25-06-2014

Summer must have: Vaseline Spray & Go bodylotion

Soms heb je haast maar wil je je huid natuurlijk wel goed verzorgen. Probeer dan Vaseline Spray & Go, de hydraterende bodylotion in een praktische en handige spray die na enkele seconden al in de huid trekt zonder te plakken. Je kunt je dus direct aankleden!

De drie lotions bevatten de gepatenteerde Stratys-3TM multi layer technologie die je huid direct voedt en hydrateerd en zijn zeker een aanrader tijdens de zomermaanden.

Vaseline Spray & Go Aloë Fresh

Vaseline Spray & Go Aloë Fresh is een heerlijk licht verfrissende bodyotion met een snelle verzachtende en kalmerende werking met Aloë Vera-extract en ondersteunt de natuurlijke vochtbalans van de huid.

Vaseline Spray & Go Essential Moisture

Vaseline Spray & Go Essential Moisture is een verzorgende bodylotion en bevat haverextract die de gevoelige huid tot rust brengt dankzij een verzachtende, intens hydraterende en voedende werking en laat de huid heerlijk zacht, soepel en glad aanvoelen.

Vaseline Spray & Go Cocoa Radiant

Heb je een droge huid? Dan is Vaseline Spray & Go Cocoa Radiant de perfecte bodyspray voor je! De toegevoegde vitamine E en cacaoboter hydrateren en herstellen de droge huid, laten haar mooi glanzen en dankzij de zachte geur heeft het ook een ontspannende
werking.

 

Consumentenadviesprijzen

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief