Summer Dive, de limited edition 2011 van Cool Water

Geplaatst op: 18-03-2011

Summer Dive, de limited edition  2011 van Cool Water

Davidoff heeft de limited edition van Cool Water gelanceert voor 2011, Summer Dive, een heerlijke geur die je laat verlangen naar de warme zomer en een frisse duik in de blauwe oceaan!

Limited editions

De vorige limited editions waren in 2008 Cool Water Freeze Me, in 2009 Cool Water Cool Summer en vorig jaar Cool Water Ice Fresh. De Summer Dive is verkrijgbaar in twee geuren, Cool Water Man Summer Dive voor de mannen en Cool Water Woman Summer Dive voor de vrouwen. De eau de toilette zit in een mooie glazen flacon in de kleuren blauw en blauw-groen, geïnspireerd door de lucht en helder zeewater.

Cool Water Summer Dive Man

De heerlijke frisse citruscocktail van citroenschil met mandarijn en grapefruit laat je frisheid beleven en geeft je energie, gevolgd door de stimulerende werking van heerlijke basilicum, salie en jeneverbes. Een krachtige frisse mannelijke geur!

Cool Water Summer Dive Woman

Deze frisse sensuele geur bestaat uit heerlijke fruitige noten van meloenschil en ananas en de sensuele geur van warm hout. Door de noten van violet, iris en lotusbloem die verfrist wordt door muntblaadjes verlang je naar een heerlijk ontspannen dagje strand!

 

Consumentenadviesprijs

  • Cool Water Summer Dive Man €45/125 ml edt
  • Cool Water Summer Dive Woman €45/100 ml edt

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief