Succesvolle parfum "Le Jardin" vernieuwd

Geplaatst op: 05-03-2014

Succesvolle parfum

In de jaren '90 was het succesvolle parfum Le Jardin marktleider in het populaire geurensegment. Het bekende parfum is nu uitgebreid met vier heerlijke bloemengeuren en zitten in mooie stijlvolle glazen flacons!

Het parfum Le Jardin geeft je het gevoel dat je in een prachtige romantische tuin bent met heerlijk geurende bloemen in de mooiste kleuren...

Le Jardin Original

Le jardin Original is het originele klassieke Le Jardin. Een vrouwelijk fris, rijk en romantische boeket bloemen met noten van oranje bloesem met bedwelmende hyacint, zoete roos, delicate witte lelie, magische jasmijn, amber, warm sandelhout en mysterieuze wierook.

Le Jardin Romance

Ervaar de geur van een weelderige zomerse bloemen tuin na de regen. Heerlijke pure bloemen zoals lelies, pioenen, jasmijn, rozen en exotische bloesems. Elke dag een vleugje fleurige romantiek.

Le Jardin Exotique

Een exotische geur voor een unieke vrouw. Zacht maar sterk. Deze poederachtige bloemengeur van Le Jardin Exotique wordt gevormd door viooltjes, bessen, rijk geurende roos gecombineerd met de geur van vanille en witte muskus.

Le Jardin Saison

Een prachtige zomerse zonnige dag met madeliefjes in het gras en margriet, jasmijn, gardenia en viooltjes in de tuin. Heerlijk geurende noten van poederachtige wit hout, vanille en verleidelijke muskus. Een sprankelende bloemengeur die zowel fris als vrouwelijk is.

Le Jardin Du Soir

Een zwoele avond na een zonnige zomerse, warme dag. Een elegante, verleidelijke vrouw in een prachtige tuin die geurt naar oranjebloesem, jasmijn, zwarte bessen en peer, met een warme basis van amandel, tonkaboon, patchoeli en warme vanille.


Consumentenadviesprijs

  • Le Jardin Eau de Parfum  € 7,95/50 ml

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief