Succesvolle opening van vernieuwde DA Verberne in Hoogkarspel

Geplaatst op: 14-11-2013

Succesvolle opening van vernieuwde DA Verberne in Hoogkarspel

Vanmorgen opende DA Verberne in Hoogkarspel onder grote belangstelling aan het Raadhuisplein haar deuren van de geheel vernieuwde winkel waar al vroeg een lange rij met belangstellende klanten voor de deur stond te wachten.

Rondom de opening zijn er bij DA Verberne spectaculaire acties en kortingen voor de klanten en is er in de winkel van alles te doen en te beleven.

Feestelijke kortingen en demonstraties

Familie Verberne-De Jong opende samen met het winkelteam vol enthousiasme hun prachtige drogisterij en parfumerie. Op 14, 15 en 16 november is het feest bij DA Verberne, de eerste honderd betalende klanten ontvangen een prachtige goodiebag met cadeaus ter waarde van maar liefst vijftig euro. Maar ook voor wie later komt is er veel voordeel: een kennismakingskorting van 25% op het gehele assortiment! Nieuw is de schoonheidssalon met de producten van Collistar met een speciale openingsactie: de hele maand november een schoonheidsbehandeling van een half uur voor 25 euro!

De allerbeste topmerken

Natuurlijk zijn er na de openingsdagen uiteraard genoeg redenen om DA Verberne te bezoeken. In de vernieuwde winkel zijn de allerbeste merken te vinden om te zorgen, verzorgen, verleiden of verwennen zoals Collistar, Biotherm, Bvlgari, Lancaster, Jill Sander, Calvin Klein, Pupa en OPI. In ‘de nieuwe wereld van DA' mag de klant alles zelf ruiken, voelen, uittesten en ontdekken. Uiteraard vind je de voordelige Eyelovebrillen en de vertrouwde pasfotoservice ook in de nieuwe winkel terug.

Handige service bij DA

DA Verberne biedt daarnaast ook een handige service: is het product dat je zoekt uitverkocht, dan wordt het meteen besteld en is het binnen 48 uur in huis. Is een actieproduct op voordat de actie voorbij is, dan ontvang je een reclamecoupon om later alsnog het product met korting aan te kunnen schaffen. Ook voor voordeel is de klant bij DA aan het goede adres. De 500 DA LAAG producten koop je gegarandeerd voor de laagste prijs. De meeste keuze, het beste advies en scherpe aanbiedingen. Je kunt bij DA terecht voor meer dan 1.400 merken en ruim 15.000 producten!

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief