Succesvol wonderserum die je borsten vergroot

Geplaatst op: 10-11-2011

Succesvol wonderserum die je borsten vergroot

In Groot-Brittannië bij Boots verkochten ze in twee weken tijd 100.000 stuks van het Bust Fix Serum, een nieuw wondermiddel die je borsten binnen een maand vergroot met bijna een hele cupmaat.

Twee maal daags smeren

Het Bust Fix serum van de fabrikant NIP + FAB is getest onder 6000 vrouwen die gedurende drie maanden twee maal daags hun borsten insmeerde met het wondermiddel. Ruim twee derde van de vrouwen beweerde dat hun cupmaat met zeker een halve cupmaat was gegroeit, een kwart zagen hun borsten met een hele cupmaat groter worden. Volgens 85% van de vrouwen waren hun borsten zichtbaar voller en steviger. Ook was de elasticiteit van het decolleté duidelijk zichtbaar verbeterd.

Stimuleert productie van vetcellen

Het serum bevat o.a. essentiële voedingsstoffen en plantaardige ingrediënten zoals groene algen die de productie van vetcellen in de borsten zouden stimuleren waardoor de borsten steviger, volle en groter worden. Het wondermiddel vliegt de winkels uit en zijn niet aan te slepen. Het serum zit in een tube van 100 ml en kost omgerekend rond de 19 euro. Momenteel is het product alleen te verkrijgen in Groot-Brittannië bij Boots en online.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief