Styling Powder voor je haar

Geplaatst op: 24-03-2011

Styling Powder voor je haar

Schwarzkopf heeft nu een Styling Powder op de markt gebracht die voor een mat effect of juist voor extreem veel volume in je haar zorgt zonder te plakken.

Gewichtloze microdeeltjes

Vanaf nu geen plakkerige of vette handen meer want deze Got2b Powder'ful Volumizing Styling Powder plakt niet en is helemaal onzichtbaar. De poeder bestaat uit gewichtloze microdeeltjes en geeft je haarwortels in 10 seconden een waanzinnige lift zonder het haar te verzwaren!

Onzichtbaar en makkelijk

Het is heel makkelijk en snel: schudt een beetje poeder op je handen en wrijf je handen tegen elkaar tot het poeder helemaal onzichtbaar wordt en verdeel de poeder over je haar, met name bij de haaraanzet voor extra volume. Je kunt ook je vingertoppen nat maken en alleen enkele lokken stylen, jij bepaalt je eigen stijl!

Mat effect, extra structuur

Wil je liever een mat effect op je haar dan gebruik je de Taft Rough & Tough Styling Powder die ook voor extra structuur zorgt, niet plakt, onzichtbaar en gewichtloos is zonder je haar te verzwaren. Je brengt het aan op dezelfde manier als de Volumizing Styling Powder, makkelijker kan niet!

 

Adviesverkoopprijs

  • Got2b Power'ful Volumizing Styling Powder  € 6.49/10 ml
  • Taft Rough & Tough Styling Powder  € 5.99/10 ml

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief