Stralende voorjaarsteint met het Babor paasei 2013

Geplaatst op: 22-03-2013

Stralende voorjaarsteint met het Babor paasei 2013

Heeft je huid een extra boost nodig? Met de effectieve schoonheidsampullen van het Babor paasei geef je je huid in twee weken tijd de perfecte voorjaarsteint. Een extra verwencadeau voor je huid om dit seizoen goed en mooi te beginnen!

De ampullen ziiten verpakt in een prachtig roze paasei met afbeeldingen van rozen in popart-stijl in de pasteltinten rosé, pink en mauve.

Hooggeconcentreerde werkstoffen

Achter elk deurtje zit een gebundelde lading schoonheid in de vorm van twee milliliter hooggeconcentreerde werkstoffen verborgen. In totaal bevat het Babor paasei 14 fluids, voor elke dag een intensieve ampul voor o.a. vocht, stevigheid, regeneratie, collageen, bescherming en anti-aging van de huid. Zo is elke dag weer een verrassing!

De ampullen en haar werking

  • 2 x Hydra Plus Active Fluid: verlevendigende dorstlesser voor elke huid die vocht nodig heeft. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze en bindt vocht in de huid.
  • 2 x Algae Plus Active Fluid: de pure golf van fris vocht met de kracht van de zee. Het concentraat met natuurlijke plankton-algen-extracten verzorgt voor lange tijd met vocht.
  • 2 x New Skin Fluid: in water oplosbare ceramiden uit zonnebloempitten, witte lupine en smalle weegbree regenereren de lipidenmatrix.
  • 3 x Collagen Booster Fluid: stimuleert de huideigen collageenproductie en reorganiseert de collageenvezels in een regelmatig, stevig netwerk - voor een strakke huid.
  • 3 x 3D Lifting Fluid: werkt drievoudig tegen de tekenen van de tijd: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd. Organisch silicium verbetert de dwarsverweving en zodoende de structuur van het bindweefsel.
  • 1 x Direct Beauty Fluid: de snelle mooimaker voor een grootse entree. Geeft elke verslapte huid een fris en stralend uiterlijk. Sesamproteïnen en micropigmenten zorgen voor een onmiddellijk verstrakkend effect.
  • 1 x SeaCreation The Serum: De werkstofcombinatie van het Glycocéane GP3 en Babor thermophilus uit de diepzee bieden samen een uitgebreide anti-aging werking, optimaliseren de huidfuncties, beschermen op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceren blijvend aanwezige ouderdomsverschijnselen.


Verkoopprijs

  • Babor paasei 2013  € 42,50

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief