Stralende blonde lokken met de nieuwe shampoo en conditioner van Toni&Guy

Geplaatst op: 14-04-2014

Stralende blonde lokken met de nieuwe shampoo en conditioner van Toni&Guy

Speciaal voor blond haar heeft Toni&Guy onlangs een shampoo en conditioner gelanceerd. Deze haarverzorgingsproducten helpen je blonde haar helder, glanzend en sterk te houden van wortel tot punt.

Deze shampoo en conditioner bestaan uit typische Britse ingrediënten met heerlijke geuraccenten zoals gember, bergamot en Earl Grey thee.

Speciale verzorging

Natuurlijk of gekleurd blond haar is extra kwetsbaar en gevoelig voor schadelijke invloeden zoals UV-straling, blonderen en hitte van stylingapparaten. De intensiteit en helderheid kan sneller vervagen waardoor het blonde haar een doffe uitstraling krijgt. Blond haar vraagt dan ook om een speciale verzorging zoals de nieuwe shampoo en conditioner van Toni&Guy voor blondes only!

Toni&Guy shampoo voor blond haar

Deze milde shampoo reinigt blond haar met behoud van de natuurlijke/gekleurde tonen, versterkt de glans, zorgt voor een verhelderd effect en maakt het haar zacht, soepel en glad.

Toni&Guy conditioner voor blond haar

Een verzachtende conditioner voor blond haar met een intens diepwerkende voeding die het haar makkelijker doorkambaar maakt en de glans optimaal versterkt. De conditioner haalt heldere tinten van zowel gekleurd als natuurlijk blond naar boven en zorgt voor een intense, stralende gloed.


Consumentenadviesprijzen

  • Toni&Guy shampoo voor blond haar € 9,99/250 ml
  • Toni&Guy conditioner voor blond haar € 9,99/250 ml

 

De producten van Toni&Guy zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Etos.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief