Strak en slank met het afslankprogramma Minceur Intensive

Geplaatst op: 25-01-2013

Strak en slank met het afslankprogramma Minceur Intensive

In het voorjaar en de zomer wil je uiteraard goed voor de dag komen! Minceur Intensive van Yves Rocher is een afslankprogramma met een 3-voudige werking waarmee je plaatselijk kunt afslanken zonder al te veel moeite.

Zonder parabenen en dierproefvrij

De lijn bestaat uit een verstevigende lotion strakke dijen, een figuurcorrigerende gel buik & billen en een intensieve anti-cellulite gel en bevatten elk een combinatie van drie krachtige werkstoffen uit plantenextracten. Alle producten van Yves Rocher bevatten geen parabenen of dierlijke bestanddelen en zijn niet op dieren getest. 

Verstevigende lotion strakke dijen

Deze ultralichte lotiontextuur met de drie krachtige plantaardige werkstoffen groene koffie, cafeïne en paardekastanje maakt de dijen sterker en steviger. Breng de verstevigende lotion 's ochtens en 's avonds met circelbewegingen aan op de bovenbenen en knieën. De lotion trekt direct in de huid en plakt niet.

Intensieve Figuurcorrigerende gel buik & billen

Een frisse geltextuur met de drie krachtige plantaardige werkstoffen lotus, cafeïne en centella die na gebruik zorgt voor een platte buik en stevige billen. Ook worden de contouren van buik en billen opnieuw definieerd. Breng de gel 's ochtens en 's avonds met circelbewegingen aan op de buik, taille en billen . De gel wordt snel opgenomen door de huid en plakt niet.

Intensieve anti-cellulite gel

Deze gel is speciaal ontwikkeld om effectief cellulite te bestrijden. Deze anti-cellulite gel bevat de krachtige, drievoudige werking van de plantenextracten groene koffie, groene thee en centella. Breng de gel op probleemzones zoals billen en dijen zowel 's ochtends als 's avonds aan. De gel plakt niet en trekt goed in de huid.


Consumentenadviesprijzen

  • Minceur Intensive Verstevigende lotion strakke dijen pompflacon  € 27,90/150 ml
  • Minceur Intensive Figuurcorrigerende gel buik & billen  € 27,90/150 ml
  • Minceur Intensive Intensieve anti-cellulite gel tube € 27,90/150 ml

 

Minceur Intensive is niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief