Stijlvolle Sex and the City giftsets voor de feestdagen

Geplaatst op: 10-09-2012

Stijlvolle Sex and the City giftsets voor de feestdagen

De collectie Eau de Parfums en bijbehorend bodycare van ‘Sex and the City' zijn voor de komende feestdagen van 2012 samengevoegd in een tweetal stijlvolle luxe giftsets.

De twee SATC- Giftsets zijn exclusief verkrijgbaar vanaf september 2012 bij Etos.

‘Sex and the City', stijlvolle parfum voor een dag in de stad

Het ‘Sex and the City'-parfum omvat de dynamiek en het unieke karakter van New York City. De geur bevat frisse topnoten van Italiaanse mandarijn, sappige bloedsinaasappel, rode en roze bessen en een subtiel vleugje passievrucht. Het hart van dit parfum is vrouwelijk, zacht en bloemig, door jasmijn, gardeniablaadjes en oranjebloesem. Fluweelachtige muskus, sandelhout, karamel en amber in de basisnoot zorgen voor de finesse, stijl en elegantie waar het parfum uiteindelijk voor staat.

‘Sex and the City by Night', sensuele glamour van de stad die nooit slaapt

Het ‘Sex and the City by Night'-parfum omvat die sensuele, supervrouwelijke allure, die alleen een cocktailjurk en torenhoge hakken een vrouw kunnen geven! De frisse topnoten bestaan uit sprankelende bergamot, peerbloesem, neroli en zachte fresiablaadjes, de glamorous kenmerken van het parfum zijn hierdoor volop aanwezig. Het hart van het parfum ontwikkelt zich tot een weelderig boeket van nachtjasmijn, pioenroos, vanille en fruitige granaatappel, terwijl de basis een poederachtige essentie vormt door de warme combinatie van sandelhout, amberkristallen, tonkabonen, muskus en patchouli.

Eau de Parfum, Showergel en Body Lotion

De Eau de Parfums en bijbehorende bodycare van ‘Sex and the City' en ‘Sex and the City by Night' zijn voor de feestdagen van 2012 verkrijgbaar in de vorm van twee stijlvolle giftsets. Elke set bevat naast een 100 ml Eau de Parfum tevens een geparfumeerde Shower Gel en Body Lotion, beide in tubes van 200 ml. Met deze luxe cadeausets kun je jezelf van top tot teen hullen in je meest favoriete ‘Sex and the City'-parfum!

 

Verkoopprijzen

  • SATC- Giftsets  € 30,00/stuk 

 

De "Sex and the City" Eau de Parfums en bijbehorende bodycare worden gedistribueerd door JTG Trading BV uit Dordrecht, een onafhankelijke groothandel in A-merken parfums, huidverzorging en luxe cosmetica.

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief