Steunbetuigingen omzetten in daden

Geplaatst op: 12-01-2012

Steunbetuigingen omzetten in daden

In de afgelopen dagen zijn goede voornemens gemaakt. De vele steunbetuigingen sinds het verschijnen van artikelen over een mogelijke sluiting van het Drogisterijmuseum hebben ons goed gedaan.

Echter, het museum heeft financiële middelen, harde euro's, nodig, vandaar deze oproep namens het Nederlands Drogisterij Museum.

Word vriend van het museum

U kunt het museum steunen door VRIEND VAN HET DROGISTERIJ MUSEUM te worden. Voor minimaal € 15, = per jaar, kunt u het museum steunen. Tot nu toe hebben wij het museum open kunnen houden middels giften. Helaas is dit niet voldoende om het museum op langere termijn open te houden. Het museum zoekt tevens naar een pand met een lagere huur om haar activiteiten voort te zetten. De historie van de Drogisterijbranche wordt daarmee gered.

Vriendenpas voor een jaar

Indien u het aanmeldingsformulier VRIENDEN VAN HET DROGISTERIJ MUSEUM invult en aan het Drogisterij Museum retourneert, krijgt u een vriendenpas die geldig is voor een doorlopend entree voor één jaar. Gezinnen kunnen lid worden voor € 30, = per jaar. Bedrijven kunnen VRIEND worden voor minimaal € 75, = per jaar.

Activiteiten voor donaties

Vanuit de drogisterijbranche worden activiteiten gestart om donaties voor het Drogisterij Museum te verkrijgen. Vooral via drogisterijnieuws.nl is de positie waarin het museum zich op dit moment bevindt duidelijk geworden. Via dit artikel en via internet vragen wij nogmaals uw aandacht voor het behoud van het Drogisterij Museum.

Garantie voor de toekomst

Wij zoeken naar een voor ons passende locatie om het Drogisterij Museum voort te zetten. Mogelijk krijgen wij een grotere ruimte, waarin wij ook onze jaarlijkse exposities met een bij de drogisterijwereld passend onderwerp tentoon kunnen stellen. Besprekingen zijn gaande om een toekomst voor het museum te garanderen. Wij vragen uw financiële steun om dit plan te realiseren.

Download hier het inschrijfformulier (pdf 108kb)

 

Donaties zijn van harte welkom op rekening 380438259 (Rabobank Maarssen) t.n.v. Nederlands Drogisterij Museum te Maarssen. Het museum is een Ambi organisatie. Giften zijn aftrekbaar van de belasting.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief