Steun de vrouwen van Burkina Faso met L'Occitane Women's Day Solidaire Zeep!

Geplaatst op: 06-03-2014

Steun de vrouwen van Burkina Faso met L'Occitane Women's Day Solidaire Zeep!

L'Occitane ontwikkelt elk jaar naar aanleiding van de Internationale Dag van de Vrouw op 8 maart, een zeep die wordt opgedragen aan de vrouwen van Burkina Faso. De laatste vier jaar is deze liefdadigheidszeep gemaakt door de Burkinabé vrouwen die in de traditionele zeepfabriek van de stad Léo werken.

Deze vrouwen hebben een toekomst dankzij de kennis en vaardigheden die ze hebben opgedaan tijdens de opleiding die verzorgd wordt door L'Occitane.

Zelfstandigheid

Een deel van het inkomen die zij halen uit de productie van deze zepen, wordt geherinvesteerd in nieuwe materialen. De vrouwen zijn autonomer en kunnen hun gezinnen nu beter onderhouden. Zij hebben de mogelijkheid hun kinderen naar& school te sturen en kunnen zelfs een fiets kopen om zich gemakkelijker te verplaatsen.

Stichting L'Occitane

De volledige opbrengst van de verkoop van de zeep die verrijkt is met Shea Butter gaat naar de Stichting L'Occitane. Deze stichting stelt zich tot doel scholingscentra op te richten voor de vrouwen van Burkina Faso. Elke zeep die wordt verkocht, betekent drie stenen voor de bouw van een scholingscentrum. De Stichting L'Occitane steunt de economische emancipatie van de vrouwen in Burkina Faso al jaren.


Verkoopprijs

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief