Steun de stichting Pink Ribbon en lak je pink roze!

Geplaatst op: 10-10-2011

Steun de stichting Pink Ribbon en lak je pink roze!

Voor de vijfde keer steunt Etos de Stichting Pink Ribbon door Pink Ribbon producten te verkopen, hiervan gaat een deel van de opbrengst naar de Stichting.

Steun de strijd tegen borstkanker

Net als vorig jaar roept Etos vrouwen ook op in oktober hun pink 'pink' te lakken om een statement te maken en te tonen dat zij de strijd tegen borstkanker steunen en aandacht vragen voor borstkanker. 

€ 1.- naar Stichting Pink Ribbon

Met Etos quick dry nagellak nr. 06 kunnen vrouwen hun PINK PINK lakken en laten zien dat zij de Stichting Pink Ribbon steunen. Quinty Trustfull, (ambassadeur van Stichting Pink Ribbon) en Leonie Meijer (singer songwriter en finaliste van The voice of Holland) gaven in de aanloop naar het begin van de borstkankermaand al het goede voorbeeld. Van iedere verkochte nagellak gaat € 1.- naar Stichting Pink Ribbon.

Facebook

Op www.facebook.com/etosonline wordt ten tijde van de oktober borstkankermaand aandacht besteed aan de actie. Met de Etos PINK je PINK applicatie kunnen fans een button op hun profielfoto plaatsen, hun vrienden laten zien dat zij aandacht vragen voor de strijd tegen borstkanker en een oproep plaatsen het goede voorbeeld te volgen.

 

Verkoopprijs

  • Etos Quick Dry nagellak nr. 06  € 2,49 euro.

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief