Staatssecretaris Klijnsma op bezoek bij hoofdkantoor D.I.O. Drogist

Geplaatst op: 09-12-2013

Staatssecretaris Klijnsma op bezoek bij hoofdkantoor D.I.O. Drogist

FACO, het hoofdkantoor van de D.I.O. drogisterijen, kreeg afgelopen vrijdag 6 december bezoek van de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jette Klijnsma.

Steuntje in de rug

Klijnsma wil als staatssecretaris de meest kwetsbare groepen in de samenleving een steuntje in de rug geven. Ook wil ze dat het bedrijfsleven meer mensen met een beperking in dienst nemen. De staatssecretaris was bij FACO / D.I.O. om te bekijken hoe deze medewerkers zijn geïntegreerd in het bedrijfsproces.

Sociale werkplaats

FACO heeft op dit moment vijf medewerkers van de sociale werkplaats Pantar Amsterdam in dienst. Pantar Amsterdam biedt werk en begeleidt mensen die niet op eigen kracht een baan kunnen krijgen. Door die begeleiding kunnen zij hun waarde tonen.

Gedreven medewerkers

De groep medewerkers van Pantar bij FACO wordt mogelijk nog uitgebreid. Marc Raap, hoofd distributiecentrum bij FACO / D.I.O., mocht Klijnsma ontvangen en een rondleiding binnen het bedrijf geven. ‘Wij zijn erg blij met deze medewerkers. Ze zijn loyaal, bijna geen verzuim en zeer gedreven. Een win-winsituatie voor beide partijen, dus goed voor ons en goed voor Pantar Amsterdam', aldus Raap.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief