Sprankelende nieuwe voorjaarslook 2013 van beMineral

Geplaatst op: 28-01-2013

Sprankelende nieuwe voorjaarslook 2013 van beMineral

Het is bijna voorjaar! De nieuwe voorjaarslook ‘Blooming Spring Minerals' van beMineral tovert een onweerstaanbaar sprankelende uitstraling op je gezicht, alsof je voortdurend eindeloos verliefd bent!

De formules van beMineral bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere, natuurlijke mineralen: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide en kunnen allen onderling gemengd worden.

Blozend roze op je wangen

Niets is zo onweerstaanbaar als je uitstraling wanneer je verliefd bent. De teint sprankelt en de koontjes van de wangen hebben zacht roze blosjes van opwinding! Dit effect creëer je eenvoudig met één van de nuances van de beMineral Foundations. En met de beMineral Blush in de nuance Rapture (204) geef je de appeltjes van de wangen de magie van het blozende roze na een innige kus met je allerliefste lief!

Betoverende ondeugende ogen...

Een blik zo mooi, onschuldig én ondeugend tegelijkertijd creëer je dankzij drie tinten van beMineral Eyeshadow. De nuance beMineral Butterfly Yellow (622) is pastelgeel, fluweelzacht, betoverend en ongrijpbaar en vormt de perfecte basiskleur voor over het gehele ooglid. Voor extra definitie en het creëren van een subliem schaduweffect in de arcadeboogjes van de ogen, is er beMineral Tropical Blue (527) die zorgt voor ogen om eindeloos in te verdrinken! De nuance van beMineral Ultra Bliss (508) is een iriserend wit met een metallic finish, voor dé perfecte highlights die je aanbrengt onder het hoogste punt van de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoeken voor een frisse, perfect uitgeruste oogopslag.

Intens en verleidelijk

Met beMineral Eyeliner Mid Blue (812) omlijn je de ogen vervolgens met een verleidelijk blauw accent, voor een geraffineerde look. De beMineral Mascara Black (850) geven de ogen tot slot een mooie open blik, met natuurlijk uitziende volle en intens volumineuze wimpers, waarmee je de komende lente schaamteloos kunt flirten!

Lippen om te zoenen!

Flirten in het voorjaar wordt nóg leuker dankzij beMineral Lipgloss Pink Spot (406). Deze verzorgende formule in een intens roze nuance is lieflijk en ondeugend tegelijkertijd en heeft een mooie iriserende glans. De speciaal vormgegeven lipapplicator zorgt ervoor dat je deze lipgloss heel gemakkelijk en snel aan kunt brengen. De formule voelt fluweelzacht aan op de lippen en blijft langdurig perfect zitten.


Adviesverkoopprijzen

  • beMineral Foundation  € 31,35
  • beMineral Blush Rapture  € 24,85
  • beMineral Eyeshadow  € 15,75
  • beMineral Eyeliner Mid Blue  € 22,75
  • beMineral Mascara Black  € 25,20
  • beMineral Lipgloss Pink Spot  € 20,30

 

De minerale make-up producten van beMineral worden zelf ontwikkeld en exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.

Meer informatie: www.bemineral.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief