Sprankelende lente met Clinique Happy in Bloom Limited Edition 2013

Geplaatst op: 26-03-2013

Sprankelende  lente met Clinique Happy in Bloom Limited Edition 2013

Clinique introduceert de nieuwste Limited Edition voor vrouwen van Happy in Bloom, een frisse, bloemige geur die de illusie wekt van een frisse lenteochtend vol met prachtige bloemen.

Fans van de klassieke Happy die voor het eerst geïntroduceerd werd in 2010, zullen zeker ook vertederd worden door deze Happy in Bloom.

Zacht, bloemig en vrouwelijk

Het hart van het originele parfum is opgefrist met sprankelende en waterachtige noten die het een heerlijk lentegevoel geven. Clinique Happy in Bloom is een frisse, bijna ijzige bloemengeur die opent met noten van gele pruim, een cocktail van bevroren fruit en waterachtige groene noten die de frisse top afmaken. Muguet, witte freesia en het mimosa-akkoord uit de originele Happy zorgen voor de bloemige toets. Transparante amber en wit hout geven tot slot diepte aan de geur met een natuurlijke vrouwelijke zachtheid.

Prachtige kleurrijke flacon

Op de iconische flacon met zilverkleurige dop van Clinique Happy in Bloom Limited Edition 2013 sieren prachtige pastelkleurige gestileerde bloemen en lieveheersbeestjes, deze geven uitdrukking aan het gevoel dat de wereld plotseling in bloei staat.


Consumentenadviesprijs

  • Clinique Happy in Bloom Limited Edition 2013 € 34,75/30 ml. Uitsluitend verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief