Spectaculaire avond tijdens de finale van de Beauty Awards 2013!

Geplaatst op: 25-02-2013

Spectaculaire avond tijdens de finale van de Beauty Awards 2013!

Het belooft weer een spectaculaire en spetterende avond te worden tijdens de vierde finaleavond van de Beauty Award, hét evenement binnen de professionele beautybranche. Studio 21 in Hilversum zal op maandag 4 maart a.s. opnieuw haar deuren openen voor dit unieke evenement.

Een avond boordevol verrassingen, gelukkige winnaars, culinair genot en een spectaculair showprogramma!

Onderscheiden op vakgebied

Voor de inmiddels vierde maal organiseren vakmagazine Kosmetiek en de Beauty Trade Professionals de Beauty Award waarbij schoonheidsspecialisten en beauty salons zich op een unieke manier onderscheiden op zowel vakinhoudelijk als zakelijk niveau. Voor de categorie Schoonheidsspecialist van het Jaar zijn de genomineerden verdeeld over drie regio's: Noord, Midden en Zuid Nederland en is er de categorie Newcomer of the Year en Beauty Salon van het Jaar. Verder dingen alle genomineerden van de categorieën Beauty Salon en Schoonheidsspecialist van het Jaar mee naar de Publieksprijs: een award die door de consument wordt gekozen.

Glitter & glamour, culinair genot

Voor de editie van 2013 van de Beauty Award is opnieuw gekozen voor Studio 21 als locatie, bekend vanwege haar spectaculaire showprogramma's, vol glitter & glamour. De feestelijke uitreiking van de Beauty Awards 2013 zit dan ook boordevol gevarieerd entertainment, waarbij de presentatie dit jaar in handen zal zijn van Mariëlle Bastiaansen. Alle aanwezige gasten genieten gedurende de finale van een culinair driegangen diner. Naast het uitreiken van de Beauty Awards in de verschillende categorieën, zullen tijdens de finaleavond tevens de winnaars van de jaarlijkse ‘Beauty Press Innovation Award' bekend worden gemaakt.

Showbiz met spetterende shows

Studio 21 neemt alle gasten gedurende de avond tussen alle bekendmakingen van de winnaars door, mee in de wereld van de showbiz met spetterende shows zoals de thema's Loveboat en Egypte. De uitreiking van de Beauty Award 2013 zal worden bijgewoond door tal van bekende Nederlanders, een film crew van onder meer zakelijke netwerken en pers van landelijke dagbladen, weekbladen, regionale media, business media, online media, blogs en vooraanstaande glossy's. Na het door alle winnaars in ontvangst nemen van de fel begeerde Beauty Awards 2013, zal tot slot een grande finale show volgen vanuit Studio 21 rondom muziek van wereldsterren zoals J LO, Beyoncé, Madonna en Lady Gaga, gevolgd door een Studio 21-afterparty.

Meer informatie

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals en vakmagazine Kosmetiek ter bevordering van het professionele imago en de dito kernwaarden van de schoonheidsbranche. Kijk voor informatie op de website www.beauty-award.nl.

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief