Spectaculair finalefeest van de Beauty Award 2012

Geplaatst op: 24-02-2012

Spectaculair finalefeest van de Beauty Award 2012

Op maandag 12 maart a.s. opent Studio 21 in Hilversum haar deuren voor het unieke evenement binnen de professionele Beautybranche met een avond boordevol verrassingen, gelukkige winnaars, pers, BN-ers, culinair genot en wervelend entertainment!

De Beauty Awards

Voor de Beauty Awards kunnen schoonheidsspecialisten en beauty salons zich op een unieke manier onderscheiden, op zowel vakinhoudelijk als zakelijk niveau. Voor de derde maal organiseren vakmagazine Kosmetiek en de BT&EA dit bijzondere event met dit jaar Beauty Awards in de categorieën ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar', ‘Beauty Salon van het Jaar', de ‘Newcomer Award' en de ‘Publieksprijs' in samenwerking met Sanoma Media en de magazines Beau Monde (deze Award zal worden uitgereikt door hoofdredacteur John Lukken), Marie Claire en het online portaal Style Today. Verder is ook een samenwerking met de website beautynieuws.nl

Glitter & glamour met culinair genot

De finale van de Beauty Awards van 2012 wederom een spraakmakend event te gaan worden! Studio 21 staat alom bekend vanwege haar spectaculaire shows, vol glitter & glamour. De feestelijke uitreiking van de Beauty Awards 2012 zit dan ook boordevol gevarieerd entertainment, waarbij de presentatie dit jaar in handen zal zijn van Robert ten Brink. Alle aanwezige gasten genieten gedurende de finale van een culinair driegangen diner. Naast de 4 Beauty Awards zullen tijdens de finaleavond tevens de winnaars van de jaarlijkse ‘Beauty Press Innovation Awards' bekend worden gemaakt.

Wereld van de showbiz by Studio 21

Celebrity visagist Roberto Dresia geeft de gasten tijdens de finaleavond een kijkje in de kleurrijke wereld van professionele make-up artists backstage. Tijdens de show ‘Art, Fashion & Beauty' krijgen 4 modellen, waaronder presentatrice en model Jasmine Sendar, adembenemende make-up looks. Vanuit de organisatie van Studio 21 worden alle gasten gedurende de avond meegenomen in de wereld van de showbiz, met shows rondom de thema's Motown, Ricky Martin en een Tapdans- act!

Swingende afterparty met met showthema's

De uitreiking van de Beauty Award 2012 zal worden bijgewoond door tal van bekende Nederlanders alsmede de vrijwel voltallige Miss Nederland- delegatie. Ook zal er veel pers aanwezig zijn van landelijke dagbladen, weekbladen, regionale media, business media en vooraanstaande glossy's. Na de fotomomenten en het uitreiken van de fel begeerde Beauty Awards 2012, zal tot slot een grande- finale show volgen vanuit Studio 21, met showthema's als ‘Utopia', ‘Michael Jackson' en een zinderende Trommel- act, gevolgd door een swingende afterparty.

Meer informatie

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek ter bevordering van het professionele imago en dito kernwaarden van de schoonheidsbranche. Voor meer informatie ga je naar de website www.beauty-award.nl.

Meer informatie: www.beauty-award.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief