Speciale verzorging voor de droge gezichtshuid

Geplaatst op: 03-10-2011

Speciale verzorging voor de droge gezichtshuid

Decubal heeft de zeer complete en vernieuwende Face lijn geïntroduceerd die speciaal ontwikkeld is door experts voor de droge gezichtshuid op basis van huideigen lipiden en natuurlijke oliën, zonder parabenen en parfum.

Het ontstaan van droge gezichtshuid

Een gezonde gezichtshuid bevat voldoende vocht en is goed in staat om zelf lipiden (= huideigen oliën) aan te maken om gezond, soepel en elastisch te blijven. Externe invloeden zoals kou, wind, airco, roken, zon, of het veelvuldig gebruik van zeep kunnen de gezichtshuid echter flink uitdrogen. Wanneer de hoeveelheid huideigen lipiden hierdoor afneemt, wordt de huid gemakkelijker doorlaatbaar voor water en wordt de vochtbalans in de huid verstoord. Het gevolg is dat de gezichtshuid uitdroogt en daardoor gevoelig kan worden, hierdoor kan de huid oncomfortabel aanvoelen en veroudert bovendien sneller.

Huidverzorging op basis van huideigen lipiden

Een droge gezichtshuid heeft in plaats van vocht juist de meeste behoefte aan lipiden. Decubal is een gespecialiseerde productlijn voor de droge huid die huideigen lipiden bevat. De producten op basis van huideigen lipiden en natuurlijke oliën vullen de tekorten direct aan en stimuleren de huid tevens om zelf weer lipiden aan te maken. Dankzij de unieke mix van huideigen lipiden verzorgt en verzacht Decubal de huid zowel aan de oppervlakte als diep van binnen. De natuurlijke huidbarrière wordt op die manier versterkt waardoor de weerbaarheid van de huid tegen externe invloeden verbetert. De gezichtshuid voelt weer comfortabel, soepel en elastisch aan.

9 nieuwe producten

De nieuwe Decubal FACE- lijn, speciaal ontwikkeld door experts voor de droge gezichtshuid is uitzonderlijk mild en effectief qua samenstellingen en geschikt voor jong en oud. Er zijn 9 nieuwe producten van de Decubal FACE lijn verkrijgbaar:

 

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief