Speciaal voor Valentijnsdag, hannah ‘Valentine's Oil'

Geplaatst op: 09-01-2012

Speciaal voor Valentijnsdag, hannah ‘Valentine's Oil'

Over een paar weken is het weer Valentijnsdag, de dag van de liefde waarbij romantiek en aandacht centraal staat. Wat is er dan romantischer dan een uitgebreide lichaamsmassage...

hannah SIRC introduceert speciaal voor Valentijnsdag 2012, hannah ‘Valentine's Oil', een unieke limited edition van haar nieuwe it's all about you skin' Body Oil!

Voor een ontspannende Body Massage

De hannah ‘Valentine's Oil' is een sublieme massageolie! Deze heerlijk ruikende bodyolie heeft Macadamia- olie als belangrijkste basis, gecombineerd met Arganolie. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet/vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière geoptimaliseerd. Linolzuur, het voorstadium van vitamine F, is in Arganolie maar liefst 3x meer aanwezig dan in bijvoorbeeld olijfolie. Arganolie bevat tevens natuurlijke vitamine E, met een krachtige antioxidant werking.

Ontspannend, heerlijk ruikend én streelzacht

Naast het weldadig ontspannende effect, het intensief voedende karakter en de preventieve bescherming tegen huidveroudering heeft hannah ‘Valentine's Oil' een specifieke werking op bijvoorbeeld een droge huid, ter verlichting van eczeem en helpt tevens mee aan het herstel en genezingsproces van striae. De fluweelzachte textuur laat je huid streelzacht aanvoelen, onweerstaanbaar ruiken, gezond glanzend én stralend voor de dag komen. Klaar voor een avondje pure romantiek op je allermooist!


Verkoopprijs

  • hannah ‘Valentine's Oil'  € 14,50/100 ml, limited edition

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief