Speciaal voor het WK: Therme Brazilian Beauty!

Geplaatst op: 13-05-2014

Speciaal voor het WK: Therme Brazilian Beauty!

Met de Limited Edition Brazilian Beauty producten van Therme kom je helemaal in de stemming voor het WK in Brazilië en creëer je voor of na de wedstrijd je eigen wellness moment.  Therme Skincare heeft speciaal voor het WK 2014 haar eigen opstelling en WK selectie gemaakt.

De 3 heerlijke beauty producten bevatten een exotische en frisse geur die je in Braziliaanse sfeer brengt en zorgen voor een fluweelzachte huid.

Therme Brazilian Beauty Shower Scrub

Therme Brazilian Beauty Shower Scrub met Babassu Oil verwijderd dode huidcellen en zorgt voor een heerlijk zijdezachte en mooie gladde huid zodat je nog meer straalt in je oranje WK outfit!

Therme Brazilian Beauty Shower Satin

Bij Brazilië denk je aan kleur- en geurexplosies, vrolijke muziek en natuurlijk aan het aankomende WK. Therme Brazilian Beauty Shower Satin zorgt tijdens het douchen voor een exotische en frisse geur en verzorgt en verzacht je huid met de Babassu Oil.

Therme Brazilian Beauty Body Butter

De speciale Brazilian Beauty Body Butter met Babassu oil heeft een heerlijk verkoelend, hydraterend en verzachtend effect voor je (droge) huid en is perfect voor een warme, zwoele zomeravond of na een verhitte wedstrijd van het Nederlands Elftal!

 

Consumentenadviesprijzen

  • Therme Brazilian Beauty Shower Satin   € 4,57/200 ml
  • Therme Brazilian Beauty Shower Scrub  € 8,63/200 ml
  • Therme Brazilian Beauty Body Butter  € 9,10/250 ml

 

De producten van Therme Brazilian Beauty zijn Limited Edition en beperkt verkijgbaar vanaf 2 juni 2014.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief