Speciaal voor de lezers: kennismakingskorting van 30% op PAVÈZ!

Geplaatst op: 04-07-2011

Speciaal voor de lezers: kennismakingskorting van 30% op PAVÈZ!

Speciaal voor lezers van Drogisterijnieuws.nl: nu kun je met een flinke korting kennismaken met één van de producten van de 100% natuurlijke verzorgingslijn van PAVÈZ!

De Ageproof-lijn van PAVÈZ

De Ageproof-lijn van PAVÈZ is een speciaal voor de rijpere huid ontwikkelde verzorgingslijn met 100% natuurlijke ingrediënten en heeft goede hydraterende en verzorgende kwaliteiten. Het assortiment bestaat uit een gezichtsreiniger, gezichtstonic, dag- en nachtcrème en een crèmemasker. Voor de lijn Ageproof zijn kostbare natuurlijke ingrediënten geselecteerd op hun specifieke anti-verouderings-eigenschappen, zoals Japanse Rozenolie en Hyaluronzuur.

Kennismakingskorting én gratis verzending

Om je extra voordelig te laten kennismaken met de Ageproof-producten van PAVÈZ, hebben ze in samenwerking met Drogisterijnieuws.nl een fantastische aanbieding samengesteld! Je kunt nu éénmalig een 50 of 100 ml Ageproof-product in de webwinkel van PAVÈZ bestellen (gratis verzending) met de kortingscode: drogisterijnieuws. Nu kun je zelf ervaren wat 100% natuurlijke huidverzorging doet voor je huid!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief