Spaaractie Boerderijvriendjes van Dirx Drogist razend populair

Geplaatst op: 19-08-2013

Spaaractie Boerderijvriendjes van Dirx Drogist razend populair

De spaaractie van Dirx Drogist, waarin consumenten zes knuffelige Boerderijvriendjes kunnen verzamelen is een doorslaand succes. Onlangs werd in het Dirx filiaal aan het Burgemeester Van Stampplein in Hoofddorp de miljoenste spaarzegel uitgedeeld!.

Dit unieke aantal spaarzegels is in een periode van amper 2 maanden bereikt.

Wie ontving de miljoenste spaarzegel?

Mevrouw Baede bleek de gelukkige om de miljoenste zegel op haar spaarkaart te mogen bijplakken. Het memorabele moment werd feestelijk luister bijgezet met een CadeauCard ter waarde van € 100,-. Met een welverdiende felicitatie en een fraaie bos bloemen reikte Mark Schipper, algemeen manager bij Dirx, de prijs uit. Ook het zoontje van mevrouw Baede werd in het zonnetje gezet! De 5-jarige Ilan mocht een Boerderijvriendje uitkiezen.

De spaaractie Boerderijvriendjes

Onder het motto ‘Alle knuffels verzamelen' kunnen consumenten sparen voor een complete pluchen boerderijbevolking, bestaande uit: Vera het eigenwijze varken, Sjoerd het springerige schaap, Kitty de dromerige koe, Eddy de trouwe ezel, Pim het vrolijke paard en Hanna de speelse hond. Bij besteding van elke 5 euro en bij het kopen van een aantal actie-artikelen, ontvangt de consument een spaarzegel. Op de speciale spaarkaart moeten 25 zegels worden verzameld. Tegen inlevering van een volle spaarkaart ontvangt de klant gratis een boerderijknuffel ter waarde van 14,99 euro naar keuze. De spaaractie, die nog tot en met 29 september loopt, is opgezet ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Dirx Drogist. 

Over Dirx Drogist

Dirx Drogist heeft een reputatie opgebouwd van beste én goedkoopste drogist van Nederland. Maar liefst 3 x op rij werd Dirx door de ING Retailjaarprijs uitgeroepen tot Beste Drogist van Nederland. In februari van dit jaar publiceerde de Consumentengids de resultaten van onafhankelijk prijsonderzoek, waarin werd aangetoond dat Dirx verreweg de goedkoopste drogist van Nederland is. Prijsonderzoekers van de Consumentenbond trokken voor dit onderzoek het land in om bij zowel drogisterijen als supermarkten een prijsvergelijking te doen. Dirx Drogist blijkt niet alleen over een veel ruimer assortiment te beschikken dan supermarkten, zij is ook aantoonbaar vele procenten goedkoper. Dirx bewijst dat de laagste prijs en prima service uitstekend samen gaan. Dirx Drogist heeft op dit moment 50 filialen verspreid over het land.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief