Spaar de 10 zomerbandjes van Lieke bij Etos!

Geplaatst op: 13-05-2011

Spaar de 10 zomerbandjes van Lieke bij Etos!

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond is een zonnige samenwerking aangegaan met Etos want deze zomer is zij hét gezicht van de zomerbandjes-actie!

Tien kleurrijke en vrolijke armbandjes

Bij Etos kun je namelijk deze zomer sparen voor tien kleurrijke en vrolijke armbandjes met trendy kleuren en vrolijke bloemendessins. Ze zijn versierd met leuke bedeltjes en belletjes en zijn op verschillende manieren te dragen. Iedereen kan meesparen voor de 10 verschillende armbandjes want vanaf maandag 6 juni ontvang je bij een besteding van €10,- en bij aanvullende acties van A-merken bij Etos een gratis zomerbandje cadeau!

Katoen, gevlochten leer en touw

De vrolijke zomerbandjes zijn gemaakt van drie verschillende soorten materiaal: katoen, gevlochten leer en touw. De kleuren zijn van nu: vrolijk en fel, van rozerood en turkoois tot felgroen. De stijl past goed bij de bloementrend van deze zomer en de zomerbandjes zijn makkelijk te combineren.

Dé zomerhit van 2011

Lieke staat voor een vrouwelijke, verzorgde en tikkeltje nonchalante stijl. Haar warme uitstraling kleurt de zomer bij Etos. Lieke van Lexmond over de zomer: "Ik houd van de zomer, een periode waarin ik zoveel mogelijk vrij wil zijn, zodat ik me kan opladen voor mijn nieuwe werkjaar. In de zomer voel ik me vrijer, lijkt de wereld groter en heb ik meer energie." Lieke voorspelt dat de zomerbandjes van Etos een grote hit gaan worden deze zomer want behalve om de pols, kunnen ze ook aan elkaar als ketting worden gedragen, als hoofdband of als vlecht in het haar want alles is mogelijk!

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief