Spaar bij DA voor unieke armbanden en bedels!

Geplaatst op: 27-03-2012

Spaar bij DA voor unieke armbanden en bedels!

De lente begint goed want vanaf deze week kunnen klanten bij DA sparen voor drie unieke armbanden en twaalf soorten bedels én geluksstenen met een geluksboodschap!

Bij diverse producten gratis armband

De actie gaat in de eerste week meteen goed van start, bij aankoop van diverse producten wordt de armband gratis weggegeven! Bij elke besteding van vijf euro ontvang je een stempel, drie stempels zijn goed voor een bedel. Zo spaar je snel een mooie set van verschillende armbanden en bedels bij elkaar!

In mooi bewaarblikje

Er zijn drie soorten armbanden, één met een parellook, een dubbelgevlochten verzilverde schakelarmband en een zwarte met geslepen glaskralen in onyxlook. Iedere armband zit in een mooi roze, wit of zwart bewaarblikje. Aan de armbanden kunnen meerdere bedels gehangen worden.

Met ‘Boodschap van Geluk'

De bedels van DA zijn niet alleen decoratief: ze hebben ook nog een geluksboodschap! Er zijn maar liefst twaalf soorten bedels én geluksstenen waarvoor gespaard kan worden. Bij elke bedel zit een kaartje met een ‘Boodschap van Geluk' uit een land ergens ter wereld. Een mooi en persoonlijk cadeau om te geven en te krijgen!

De spaaractie

Bij elke besteding van vijf euro ontvangt de klant een stempel. Bij drie stempels krijg je een gratis bedel, bij vijf stempels een gratis armband. De armbanden worden in de eerste actieweek gratis weggegeven bij aankoop van bepaalde actieproducten en zijn gedurende de gehele actie ook los te koop voor € 6,99. Voor de bedels geldt dat zij te sparen zijn of weggegeven worden bij aankoop van actieproducten. Sparen is mogelijk van 26 maart tot en met 20 mei 2012. Let op: OP=OP, wees er dus snel bij!

Social Media

Naast Folders en TV besteedt DA ook aandacht aan deze spaaractie via de Social Media kanalen. Op Facebook is hiervoor een aparte pagina ingericht met alle ins-en-outs over de spaaractie. Bovendien kan via Facebook meegedaan worden aan de speciale Win-actie waarmee één van de 100 gratis armbanden met geluksbedels gewonnen kan worden!

 

 

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief