Snel van je overtollige centimeters af met de ‘Universal Contour Wrap'!

Geplaatst op: 23-02-2011

Snel van je overtollige centimeters af met de  ‘Universal Contour Wrap'!

‘Wellness' en ‘detoxen' lijken anno 2011 meer dan ooit onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Straks in topvorm!

Een plaatselijk teveel aan lichamelijke rondingen of het hebben van cellulite kan zorgen voor de nodige frustraties. Met de wetenschappelijk bewezen methode van ‘Universal Contour Wrap', kun je echter reeds vanaf de eerste behandeling binnen 1,5 uur langdurig tussen de 15 en 36 centimeter verliezen! Snel van je overtollige centimeters af om straks in topvorm in je nieuwe lentemode, zwembroek of bikini te verschijnen, is daardoor geen droom maar bewezen realiteit!

Wetenschappelijk bewezen methode

Op je mooist in je nieuwe bikini straks op het strand verschijnen vraagt soms om een zwaar ‘crashdieet'. Deze manier van snel afvallen is echter niet bepaald aan te raden voor je gezondheid. Dat kan anders! Met de wetenschappelijk bewezen methode van ‘Universal Contour Wrap', kun je reeds vanaf de eerste behandeling binnen 1,5 uur langdurig tussen de 15 en maar liefst 36 centimeter verliezen! Oogverblindend slank en sexy in je nieuwe bikini of gestroomlijnd het nieuwe voorjaar tegemoet treden, is hiermee voor iedereen mogelijk zonder honger lijden of afzien!

Direct zichtbare contourverbetering en krachtige ontgifting

De ‘Universal Contour Wrap' bestaat ruim 25 jaar. Deze unieke methode voor direct zichtbare contourverbetering en krachtige ontgifting (detox) van de huidweefsels, wordt in talloze landen zeer succesvol toegepast. Ook in Nederland groeit het aantal salons aanzienlijk. Tijdens deze behandeling die ca. 1,5 uur in beslag neemt, is het mogelijk om direct zichtbaar en voelbaar talloze centimeters qua lichaamsomvang te verliezen, welke bovendien langdurig weg blijven!
Echte centimeters verliezen in plaats van vocht!

Gepatenteerde zeeklei

De ‘Universal Contour Wrap' (UCW) is een unieke en revolutionaire wikkelmethode, op basis van gepatenteerde zeeklei. Het is een 100% natuurlijke, veilige en vooral effectieve manier om langdurig centimeters verlies te realiseren. Veel mensen denken dat het slechts om tijdelijk vochtverlies gaat bij een dergelijke methode. Niets is echter minder waar! Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek door de Universiteit van Westminster heeft aangetoond, dat het daadwerkelijk om direct zichtbare en langdurig weg blijvende centimeters verlies gaat.

Hoe is de ‘Universal Contour Wrap'- Methode ontstaan?

De gepatenteerde zeekleioplossing en de ‘Universal Contour Wrap'- methode zijn het resultaat van meer dan 12 jaar intensieve onderzoeken en ontwikkelingen, uitgevoerd door de Amerikaanse Dr. Richard Strem. Zijn voornaamste doel bestond eruit om een afdoende middel te vinden voor patiënten met lever- en nierproblemen. Uit dit onderzoek bleek, dat dode zeeklei veruit de beste basisstof is voor een effectieve ontgiftende lichaamspakking. Wetende dat dode zeeklei bijna alle lichaamseigen stoffen opneemt en gebruik makend van de kennis opgedaan met de vele onderzoeken, stelde dit Dr. Strem in staat de zeeklei te verrijken met natuurlijke mineralen om het meest optimale resultaat uit de behandeling te halen.

Ingewikkeld? Nee ingenieus!

Bij de UCW- behandeling wordt men gewikkeld in 25 elastische windsels die vooraf gedrenkt zijn in een warme, mineraalrijke kleioplossing. De combinatie van klei en deze windsels helpt om los huidweefsel aan te spannen en zones waarin vet is opgeslagen direct compacter te maken. De nog warme zeeklei verwijdert de toxische stoffen van de vloeistof rond de vetcellen, terwijl de wikkeltechniek de zachte vetweefsels comprimeert, oftewel weer stevig tegen elkaar drukt. Hierdoor wordt de huid direct opzienbarend strakker.

De huid voelt aangenaam zacht

Dit resulteert in een meetbaar aanzienlijk aantal centimeters verlies, reeds vanaf de allereerst behandeling! Het aanbrengen van de wikkels duurt minder dan 45 minuten, waarna de cliënt een uur lang kan relaxen, terwijl de behandeling zijn werk doet. Na deze ingenieuze behandeling hoeft men niet te douchen, want de klei zorgt ervoor dat de huid aangenaam zacht aanvoelt, zonder resterende kleiresten of andere onzuiverheden. Het enige wat de cliënt mee dient te nemen is een droge slip, omdat deze door de natte wikkels vochtig wordt.

Binnen 2 uur minstens 15 centimeter slanker + instant lifting van borsten, billen en dijen!

Gemiddeld verliest men reeds bij de eerste ‘Universal Contour Wrap'-behandeling tussen de (gegarandeerde!) minstens 15 en in sommige gevallen zelfs tot 36 centimeters qua lichaamsomvang! Bij een kuur van 3 pakkingen kan dit resulteren in een totaal verlies van zelfs 60 centimeters! Na de behandeling voelt de huid strak, uitzonderlijk glad en zacht aan.

Ook voor huidstriemen (striae) of cellulite

Ook als men last heeft van huidstriemen (striae) of cellulite, merkt men een onmiddellijke verbetering. Huidstriemen worden minder zichtbaar door de versteviging van de huid en het onderliggende weefsel. De ‘Universal Contour Wrap'- behandeling is ook uitermate geschikt voor de versteviging en lifting van de borsten, billen en dijen. Mensen met huidproblemen zoals psoriasis en eczeem merken een duidelijke verbetering van deze huidproblemen zodra de windels afgenomen worden vanwege de therapeutische eigenschappen van de dode zeeklei.

Krachtig detox-effect op alle huidweefsels

Heb je een detoxkuur voor de boeg? De methode van ‘Universal Contour Wrap' kan ook hierin actief ondersteunen. De zeer krachtig reinigende eigenschap van de kleisamenstelling zorgt voor een diepe ontgifting van de huidweefsels! De methode ontgift tevens het gehele lichaam, zuivert de huid en geeft het gevoel herboren te zijn, met een wonderbaarlijk gladde en zijdezachte huid! Dit maakt de UCW- methode perfect als start ofwel afsluiting van elke detoxkuur!

 

Prijs per behandeling

  • Een UWC- behandeling is vanaf € 85,00 per keer.

 

Meer informatie: www.miraclehouse.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief