Smeren met het vernieuwde DA zonnebrand assortiment

Geplaatst op: 30-03-2011

Smeren met het vernieuwde DA zonnebrand assortiment

Het is lente en nog even en dan is het zomer! We kijken er met z'n allen naar uit; de lange warme zonnige zomerdagen.

Vernieuwd zonnebrand assortiment

De zon geeft ons energie, maar de zon kan ook schadelijk zijn voor onze huid! DA heeft nu een heel vernieuwd zonnebrand assortiment waarmee iedereen onbezorgd kan genieten van de komende zonnige dagen!

Assortiment flink uitgebreid

De kwaliteit van het nieuwe DA zonnebrand assortiment is sterk verbeterd en doet zeker niet onder voor bekende A-merken. Daarentegen betaalt de consument minder voor meer inhoud want de meeste DA zonnebrandproducten bevatten maar liefst 250ml! Naast vernieuwing en verbetering is het DA zonnebrand assortiment ook flink uitgebreid met

  • Een lijn Protect & Bronze artikelen
  • Een completer aanbod qua beschermingsfactoren
  • Een lijn invisible zonnesprays
  • Een zonnecrème voor baby's
  • Een uitgebreid assortiment voor kids

Goed smeren is goed voorbereid

DA belooft met deze antizonnebrandmiddelen vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Daarbij geeft DA de tip om je een half uur voor je huid het zonnetje ziet, al goed in te smeren want zo krijgt het de tijd om goed in de huid te trekken maar vergeet daarna niet te blijven smeren. Er wordt veel gesmeerd tijdens de vakantie of tijdens een dagje strand, DA helpt iedereen graag een handje en deelt ook deze zomer weer zonnemelksachets uit op terrassen en in de stad. En met de handige meeneemtube DA Zonnecrème 50 ml ben je altijd en overal goed voorbereid!

Ook voor de gevoelige kinderhuid

Daarnaast heeft DA een aantal producten aan het zonassortiment toegevoegd met de superveilige beschermingsfactor 50. Hiermee wordt de (lichte) huid nog beter beschermd. Ook is er een zonnecrème voor de tere babyhuid en helemaal nieuw is de juniorlijn die speciaal is voor gevoelige kinderhuidjes. Een witte waas of strepen na het aanbrengen van een zonnefilter is verleden tijd met de nieuwe transparante Zonnespray Invisible.

Verkoelende aftersun

Beschermen en sneller een tintje? Dat kan met de nieuwe DA Protect & Bronze: een zonnemelk met beschermingsfactor die tegelijkertijd zorgt voor een sneller kleurtje. Voor na het zonnen is er een vernieuwde DA aftersun om de huid verkoeling te geven, maar ook om langer van het bruine kleurtje te genieten. De aftersun is verkrijgbaar in een lotion en handige spray.

Verzorgend en waterresistent

Alle DA antizonnebrand is waterresistent en verzorgt de huid. De beschermingsfactor wordt aangegeven met SPF (Sun Protection Factor). DA adviseert zorgvuldig de SPF te kiezen. Deze is afhankelijk van het huidtype.

Huidtype, welke Factor?

  • Zeer licht huid, bruint nooit 30-50
  • Lichte huid, bruint langzaam 15-20
  • Vrij lichte huid, bruint makkelijk 10-15
  • Iets getinte huid, bruint snel 5-10

Voor advies naar DA

Aan de hand van bovenstaande huidtypes geeft de DA drogist graag advies voor de juiste bijhorende antizonnebrand. DA adviseert je graag over veilig zonnen en het nieuwe DA zonnebrand assortiment die vanaf 9 mei bij alle ruim 400 DA winkels te koop is.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief