Skinnovators houdt je huid tijdens de zomer in topconditie!

Geplaatst op: 26-07-2012

Skinnovators houdt je huid tijdens de zomer in topconditie!

Enige nazorg voor je huid tijdens de zomermaanden is geen overbodige luxe, maar wordt al snel vergeten. Skinnovators helpt je graag je huid dat beetje extra aandacht te geven.

Wat kun je het beste doen om je huid voor te bereiden op de zon, te beschermen en te kalmeren na de zon?

Vocht aanvullen

Door warmte en zon verdampt er meer vocht uit de huid. Het vochtniveau op peil brengen is sterk aan te raden. Active Hydrating Complex van emerginC bevat o.a. aloë vera, appelextract, vitamine B-complex en plantaardig collageen. Het is een olievrije moisturizer die extreem hydrateert en ook dienst doet als verkoelende after sun. Voor de wat droger huid zijn de Hydra Repair Capsules van emerginC boordevol lipiden, ceramiden en antioxidanten ideaal. Per keer breng je de inhoud van één capsule aan op de huid.

Collageenafbraak voorkomen

Uv-straling zorgt voor collageenafbraak. De voedingssupplementen Collagen Formula van Funtionalab bevatten precies de aminozuren die huidcellen nodig hebben voor aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het lichaam kan deze aminozuren niet zelf aanmaken; een nuttige ondersteuning tijdens de zomermaanden dus!

Vrije radicalen neutraliseren

Antioxidanten neutraliseren de vrije radicalen die vrijkomen onder invloed van zonlicht en helpen zo huidschade en vroegtijdige veroudering voorkomen.

  • Van buitenaf: Multi Vitamin Retinol Serum van emerginC. De antioxidanten uit de vitaminen A t/m K en groene thee hebben een krachtige anti-age werking doordat zij beschermen tegen oxidatie en vrije radicalen, celvernieuwing en aanmaak van collageen en elastine stimuleren.
  • Van binnenuit: Druppel 1 pipetje Pure Inventions Green Tea Pineapple+Coconut in je glas water of thee. Het heeft de antioxidantkracht van vijftien koppen groene thee.

2 in 1 formule

Je kleurtje langer vast houden en je huid tevens voorzien van herstellende antioxidanten en vitaminen? Kies dan Opti-Tan Formula van Functionalab! Voedingssupplementen met daarin Betacaroteen, luteïne, zeaxanthine, lycopeen en vitamine C en E stimuleren de natuurlijke bruining van binnenuit, bieden bescherming tegen schade door Uv-straling door de hoge antioxidantkracht en verminderen de gevoeligheid van de huid voor eventuele volgende zonnestralen.

Toch verbrand?

Kalmeren en hydrateren is het beste advies voor een verbrande huid. Het emerginC Vitality Mask is rijk aan antioxidanten, Q10, squalane en vitamine A, C, E en H. Dit romige crème-masker helpt zo vrije radicalen onschadelijk te maken, geeft de huidcellen energie en helpt de huid verzachten en roodheid te verminderen. Dit super voedende masker is ook ideaal om twee keer per week 's nachts te gebruiken in plaats van een nachtcrème!


Consumentenadviesprijzen

  • emerginC Active Hydrating Complex  € 48,-/50 ml
  • emerginC Hydra Repair Capsules  90,-/40 capsules
  • Funtionalab Collagen Formula  € 35,-/90 capsules
  • emerginC Multi Vitamin Retinol Serum  € 82,-/30 ml
  • Pure Inventions Green Tea Pineapple+Coconut  € 35,-/60 ml
  • Funtionalab Opti-Tan Formula    € 35,-/30 capsules
  • emerginC Vitality Mask  € 49,-/50 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief