Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector tegen huidverkleuringen

Geplaatst op: 21-08-2012

Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector tegen huidverkleuringen

Geleidelijk aan verschijnen er steeds meer kleine huidverkleuringen die niet meer vanzelf verdwijnen. Speciaal voor mannen ontwikkelde Clinique een serum die bruine vlekken vermindert: de nieuwe Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector.

Het serum is parfumvrij, bevat ingrediënten die de door het scheren geïrriteerde huid kalmeren en herstellen en voorkomt de de vorming van nieuwe donkere vlekken.

Vermindert huidverkleuringen

Het is bewezen dat Clinique Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector de ingroei van baardhaartjes aanzienlijk vermindert en zichtbaar helpt tegen de verkleuring die ontstaat door overproductie van melanocyten, bij ontstekingsreacties. Hyperpigmentatie na ontstekingsreacties kan zich voordoen als huidoneffenheden, donkere vlekken als reactie op het scheren en ingegroeide baardhaartjes.

Kalmeert en verzacht

Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector wordt snel opgenomen, bevat extra herstellende ingrediënten ter versterking van de vochtbarrière van de huid, die dagelijks te lijden heeft van het scheren, en ontstekingsremmende ingrediënten die de geïrriteerde huid kalmeren en verzachten. Tot slot zorgen glucosamine en salicylzuur voor exfoliatie van het huidoppervlak, waardoor de huidvernieuwing wordt bevorderd en haaringroei wordt tegengegaan. Het zorgt voor een opvallend heldere, vitale en stralende huid.

 

Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief