Neroli Secrets d'Essences van Yves Rocher

Geplaatst op: 23-04-2013

Neroli Secrets d'Essences van Yves Rocher

De parfumlijn Secrets d'Essences is uitgebreid met een nieuwe geur: Neroli. Deze onweerstaanbare en sensuele, frisse eau de parfum is een originele, bloemige en muskachtige creatie op basis van neroli. Een toonbeeld van subtiele en verfijnde vrouwelijkheid.

Neroli Secrets d'Essence is samengesteld door parfumeur Veronique Nyberg die met deze geur een eerbetoon wil brengen aan de neroli.

Sensueel, fris en verleidelijk...

De geur van neroli biedt alle facetten die je meer kunt onttrekken aan de bittere sinaas-appelboom. ln de topnoot geven een zweempje bittere sinaasappel-essence uit de vrucht en een vleugje petitgrain-essence uit het blad, zijn heerlijke en elegante frisheid, versterkt door bergamot. In het hart voert de bloesem de boventoon: helder, verleidelijk en tegelijkertijd sensueel en zinnelijk dankzij de absolue van oranjebloesem en de neroli. De basis omringt het parfum met een zachte streling van onweerstaanbare, sensuele en subtiele noten van muskus.

Maagdelijk wit

De luxe glazen flacon van Neroli Secrets D'Essence is prachtig maagdeljk wit, zelfs bijna opaalachtig van kleur en is een echte eyecatcher op je badkamer, douche of kaptafel! Er is ook een geparfumeerde douchegel (€ 13,50/200 ml) en geparfumeerde bodymelk (€ 18,90/200 ml) verkrijgbaar van Neroli.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Yves Rocher Secrets d'Essences Neroli edp € 35,00/30 ml
  • Yves Rocher Secrets d'Essences Neroli edp € 53,00/50 ml

Secrets d'Essences Neroli is verkrijgbaar in de winkel vanaf mei 2013.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief