Scholl introduceert Droge Huid Herstellende Crème en 2-in-1 Likdoorn Verwijder Pen

Geplaatst op: 25-04-2012

Scholl introduceert Droge Huid Herstellende Crème en 2-in-1 Likdoorn Verwijder Pen

Veel mensen hebben last van voetproblemen zoals droge voeten, eelt en likdoorns. Daarnaast vinden veel mensen dat hun voeten er daardoor niet mooi uitzien wat vooral in de zomer erg vervelend kan zijn.

Als aanvulling op het huidige assortiment introduceert Scholl twee nieuwe producten en de Scholl Voeten Check.

Check je voetconditie

Het smeren van de juiste voetverzorgingscrème zou eigenlijk net zo normaal moeten zijn als het poetsen van je tanden of het kammen van je haar. En het behandelen van likdoorns als het verzorgen van puistjes. Via de Scholl Voeten Check kun je zelf je voetenconditie checken en ontdekken welke verzorging het beste bij jouw voeten past. Daarnaast geven de voet-experts van Scholl online antwoord op al jouw voetverzorgingsvragen

Droge Huid Herstellende Crème

Een kwart van de Nederlanders heeft een droge voetenhuid. Meer dan de helft (55%) van de mensen vindt dit vervelend, niet mooi en soms zelfs pijnlijk. Als de huid van de voeten vocht verliest dan raakt zij beschadigd en wordt ruw en schilferig. De Droge Huid Herstellende Crème van Scholl verbetert de elasticiteit van de huid en voorkomt een droge huid van de voeten. De crème is niet vet, trekt snel in de huid en is geschikt voor diabetici. Het resultaat: zachte en gladde voeten, na één keer aanbrengen.

2-in-1 Likdoorn Verwijder Pen

Likdoorns zijn verdikkingen van de huid die ontstaan door de uitoefening van druk. De verdikte huid neemt de vorm aan van een omgekeerd kegeltje, dat in de huid drukt. Uit onderzoek van Scholl blijkt dat maar liefst 79% van de ondervraagden met een likdoorn op hun voet, hier veel last van ondervindt en het als pijnlijk en lelijk ervaart. Daarom introduceert Scholl de 2-in-1 Likdoorn Verwijder Pen, een handige methode om harde en zachte likdoorns tot op de wortel te behandelen. De 2-in-1 Likdoorn Verwijder Pen verzacht onmiddellijk de pijn en zorgt binnen vijf dagen voor een zichtbare verbetering van de huid. De pen is geschikt voor diabetici.

 

Consumentenadviesprijzen

 

Scholl 2-in-1 Likdoorn Verwijder Pen is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief