Sans Soucis introduceert de Anti Age Radiance Feel the Glow lijn

Geplaatst op: 19-03-2013

Sans Soucis introduceert de Anti Age Radiance Feel the Glow lijn

De nieuwe huidverzorgingslijn Anti Age Radiance Feel the Glow van Sans Soucis voorkomt dat de huid door schadelijke invloeden van buitenaf gestrest kan raken en helpt een grauwe, vale teint te voorkomen. Deze lijn, geschikt voor ieder huidtype en bestaande uit vier producten, geeft je huid een natuurlijke glow en staat synoniem voor stevigheid en een stralende huid.

De producten bevatten o.a. het krachtige exotische ingrediënt dragon fruit extract voor een jonge, stralende, frisse en jeugdige huid en het thermale bronwater uit Baden-Baden.

Age Radiance Vitalizing Day Care met SPF 15

De Day Care SPF 15 met dragon fruit extract uit de nieuwe lijn neutraliseert vroegtijdige huidveroudering, veroorzaakt door milieu-invloeden. Schadelijke invloeden van de zon worden voorkomen en lijntjes en rimpeltje worden verminderd. De dagcrème bevat licht reflecterende pigmenten die zorgen voor een stralende huid. Breng de crème 's ochtend aan op een gereinigde huid.

Age Radiance Vitalizing Night Care

De Night Care met dragon fruit extract en vitamine E uit de nieuwe lijn van Sans Soucis ondersteunt de nachtelijke regeneratie van de huid en resulteert in een lichte, zachte en gelijkmatige teint in de morgen. Daarnaast verbetert het vet- en vochtgehalte van de huid, versterkt de weerstand en bestrijdt vrije radicalen. Breng de crème ‘s avonds voor het slapen gaan aan op een gereinigde huid.

Age Radiance Eye Care

Feel the Glow Eye Care met dragon fruit extract zorgt voor een stralende, gladde en zachte oogcontour, is anti-irritatie en heeft een positief effect op wallen. Breng de Feel the Glow Eye Care aan in de ochtend en avond.

Age Radiance Line Filler

Feel the Glow Line Filler met Syn-Vipe en licht reflecterende pigmenten hebben een ‘huid verhelderend' effect, fijne lijntjes en rimpels worden onzichtbaar gemaakt. Het biedt een efficiënt en direct anti-rimpel resultaat. Breng het Line Filler aan over je gebruikelijke huidverzorging en/of make up.


Consumentenadviesprijzen

  • Sans Soucis Anti Age Radiance Feel the Glow Vitalizing Day Care SPF 15  € 29,95/50 ml
  • Sans Soucis Anti Age Radiance Feel the Glow Vitalizing Night Care  € 31,75/50 ml
  • Sans Soucis Anti Age Radiance Feel the Glow Eye Care  € 28,50/15 ml
  • Sans Soucis Anti Age Radiance Feel the Glow Line Filler  € 26,00/15 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief