Sans Soucis introduceert Clarifying Mask voor de onzuivere huid

Geplaatst op: 10-01-2013

Sans Soucis introduceert Clarifying Mask voor de onzuivere huid

Een onzuivere huid kan meerdere oorzaken hebben. Enkele kenmerken zijn overmatige talgafscheiding, puistjes, mee-eters en roodheid van de huid. Het nieuwe masker Clarifying Mask van Sans Soucis in de Aqua Clear Skin gaat deze problemen tegen.

Met actieve werkstoffen

Het Aqua Clear Skin Clarifying Mask bevat veel actieve werkstoffen voor de (jonge) onzuivere huid. Kaoline absorbeert het overtollige huidvet, zorgt voor een mat effect en bevrijdt de poriën van verhoornde huidcellen, het zoethoutwortelextract voorkomt ontstekingen en werkt verzachtend en olijfolie maakt de huid zacht en soepel en zorgt voor een extra beschermlaagje op je gezicht.

Verfijnd poriën en absorbeert overtollig talg

Het Aqua Clear Skin Clarifying Mask van Sans Soucis maakt de huidstructuur fijner en zorgt voor een direct resultaat. De poriën worden verfijnd, overmatige glans verdwijnt en de huid voelt zacht en glad aan. Geneeskrachtige aarde werkt matterend en absorbeert overtollig talg. Het masker zorgt voor een natuurlijk evenwicht van de huid.

Hoe gebruik je Aqua Clear Skin Clarifying Mask?

 • Na het reinigen van je huid breng je het Aqua Clear Skin Clarifying Mask aan op het gezicht (laat de huid om de ogen vrij), hals en decolleté
 • Laat het masker tien minuten goed inwerken en opdrogen
 • Spoel het af met warm water en gebruik daarna je dagelijkse huidverzorging
 • Het masker kun je 1 à 2 keer per week gebruiken
 •  

   

  Consumentenadviesprijs

  • Sans Soucis Aqua Clear Skin Clarifying Mask  € 24,95/75 ml

  Meer artikelen

  Default 120x600
  Algemeen
  Schrijf u in voor de nieuwsbrief