Sans Soucis introduceert 4 nieuwe Body producten

Geplaatst op: 18-06-2014

Sans Soucis introduceert 4 nieuwe Body producten

Je huid goed verzorgen is een pre, zeker wanneer het buiten warmer wordt! Sans Soucis heeft 4 nieuwe body producten met handige spray die je huid intens hydrateerd, zacht en soepel maakt, prachtig laat glanzen en stralen én haar een subtiele zomerse teint geeft.

Shimmering Body Fluid

Deze nieuwe shimmering Body Fluid van Sans Soucis bevat hyaluronzuur en Fucogel en laat een hypnotiserende en schitterende glans achter op de huid. Erg mooi wanneer je al een gebruinde teint hebt door de zon want deze Body Fluid laat je huid echt stralen!

Tinted Body Fluid

Heb je nog een beetje een bleke huid en wil je graag een mooie bruine gloed dan is deze snel werkende getinte body fluid iets voor jou! Binnen enkele seconden voorziet deze Tinted Body Fluid van Sans Soucis je lichaam van een mooie bruine teint die ook weer makkelijk met water te verwijderen is. Ideaal wanneer je 's avonds een feestje hebt of een terrasje gaat pakken.

Anti Age Dry Glitter Oil

Heeft je huid meer behoefte aan een verzorgende olie? Deze Anti Age Dry Glitter Oil is een snel absorberende droge olie die niet alleen je lichaam verzorgt en hydrateerd maar ook geschikt is voor je gezicht en haar. Deze Oil van Sans Soucis bevat naast Arganolie en vitamine E voor een soepele huid met een regenererende werking ook kleine gouddeeltjes die je lichaam en haar een prachtige glans geven.

Anti Age Dry Oil

De nieuwe Sans Soucis Anti Age Dry Oil is een verzachtende en verzorgende olie voor zowel lichaam als gezicht en laat geen vervelend vetlaagje achter op je huid. De Arganolie in de Oil verzacht en verstevigd de huid terwijl Sojabonen olie haar weer heerlijk zacht en soepel laat aanvoelen.

 

Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief