Sans Soucis breidt haar Daily Vitamins lijn uit met luxe rijke 24h crème

Geplaatst op: 12-11-2013

Sans Soucis breidt haar Daily Vitamins lijn uit met luxe rijke 24h crème

Naarmate je ouder wordt heeft je huid een extra verzorgende crème nodig. Onlangs heeft Sans Soucis haar Daily Vitamins lijn uitgebreid met een nieuwe luxe rijke 24h crème: de Daily Vitamins Anti Age Performance.

Deze luxe anti age huidverzorging zorgt voor meer elasticiteit en veerkracht en is geschikt voor de rijpe, veeleisende huid.

Beschermde, activerende en vochtherstellende crème

De nieuwe Sans Soucis Daily Vitamins Anti Age Performance ondersteunt de elasticiteit en veerkracht van de huid en activeert de celvernieuwing. De rijke crème beschermt tegen de negatieve effecten van vrije radicalen, verminderd droogtelijntjes en versterkt de natuurlijke functies van de huid en stabiliseert de vochtbalans wat resulteert in een een goed geconditioneerde, zijdezachte en gladde huid.

Met hyaluronzuur en vitamines

Deze luxe rijke 24h crème uit de Daily Vitamins lijn van Sans Soucis bevat onder meer de volgende ingrediënten: thermaal bronwater uit Baden-Baden, algen extracten uit een speciaal Bretons algentype, rozenbottelolie (rijk aan onverzadigde vetzuren), hyaluronzuur en vitamine A en vitamine E.


Consumentenadviesprijs

  • Sans Soucis Daily Vitamins Anti Age Performance  € 19,90/50 ml

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief