Samenwerking tussen Procter & Gamble en wehkamp.nl

Geplaatst op: 02-05-2011

Samenwerking tussen Procter & Gamble en wehkamp.nl

Procter & Gamble en wehkamp.nl zijn gaan samenwerken, per zondag 1 mei zijn ruim 1500 verzorgingsproducten van P&G verkrijgbaar binnen de belevingswereld ‘Beauty & Wellness' bij wehkamp.nl.

Concurrentie met drogisterijen

Hiermee gaat wehkamp.nl de concurrentie aan met grote drogisterijketens als Etos, DA en Kruidvat, grote online drogisterijen zoals Drogisterij.net en de Online Drogist en de supermarkten. Wehkamp.nl is marktleider in online winkelen en is het grootste online warenhuis van Nederland met ruim 110 miljoen bezoekers per jaar waarvan 1,6 miljoen vaste klanten zijn en ze per jaar ongeveer 5 miljoen zendingen versturen.

Eén van de grootste online winkels persoonlijke verzorging

Door de samenwerking tussen Procter & Gamble en wehkamp.nl is wehkamp.nl nu één van de grootste online winkels op het gebied van persoonlijke verzorging in Nederland. Procter & Gamble heeft o.a de merken Gillette, Pampers, Oral-B, Max Factor, Olaz, Wella, New Wave, Head & Shoulders, Herbal Essences en Always in hun assortiment.

Online aankopen neemt toe komende jaren

Procter & Gamble en wehkamp.nl verwachten met hun samenwerking, door 1500 verschillende verzorgingsproducten toe te voegen aan het assortiment van wehkamp.nl, binnen enkele jaren een miljoenenbusiness te kunnen creëren en dat ongeveer 40 tot 50 procent van de omzet binnen het Beauty & Wellness-segment uit online aankopen komt want de online aankopen zullen de komende jaren alleen maar toenemen en ook zullen de bestedingen gaan stijgen.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief