Samenwerking tussen OTC Medical en Nedac Sorbo verder uitgebreid

Geplaatst op: 21-05-2014

Samenwerking tussen OTC Medical en Nedac Sorbo verder uitgebreid

OTC Medical en Nedac Sorbo hebben onlangs de samenwerking verder uitgebreid met de bekende merken Ohropax en Audispray.

Nedac Sorbo

Nedac Sorbo is een distributiebedrijf dat gespecialiseerd is in non-food. Er wordt met name aan supermarkten geleverd maar ook aan de Makro. Dit wordt voornamelijk conceptmatig aangeboden in de vorm van een voorgebouwd schappenplan van A merken.

Ohropax

De schappen worden aangepast met twee varianten van de Ohropax oordopjes: Ohropax Classic en Ohropax Color. De Classic is al ruim 100 jaar het beste oordopje in het gele doosje en is gemaakt van katoenwatten, doordrenkt met een mix van vaseline en verschillende soorten paraffine was. De Color oordopjes zijn gemaakt van huidvriendelijk PU schuim en geschikt voor o.a. feesten, concerten en sportevenementen.

Audispray

Audispray is het substituut voor wattenstaafjes die het oorsmeer juist verder in het oor duwen wat problemen kan gaan geven. Audispray bevat een 100% natuurlijke oplossing voor de oren en verwijdert overtollig oorsmeer op een natuurlijke wijze en is onbetwist marktleider in oorsprays.

Keuze voor consument

OTC Medical is erg blij met deze uitbreiding zodat de marktaandelen van Ohropax en Audispray verder worden versterkt en de consument een nog grotere keuze heeft om voor de beide merken te kiezen.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief