Samenwerking tussen Dirx Drogist en FACO/D.I.O. Drogist

Geplaatst op: 01-05-2013

Samenwerking tussen Dirx Drogist en FACO/D.I.O. Drogist

Dirx Drogist, die onlangs haar 50e drogisterij opende, gaat voor een deel van haar assortiment samenwerken met FACO/D.I.O.-drogisterijen. De samenwerking tussen beide partijen heeft, naast gezamenlijke inkoop, ook betrekking op logistieke processen.

Met deze stap willen Dirx Drogist en FACO/D.I.O.-drogisterijen via schaalvergroting komen tot kostenreductie. De samenwerking zal naar verwachting per 1 juli worden geëffectueerd.

Dirx Drogist 50 jaar

Dirx Drogist heeft na de opening van de 50e winkel in Banne Centrum, een splinternieuw winkelcentrum in Amsterdam Noord, momenteel 50 filialen in Nederland. Deze mijlpaal valt samen met de viering van het 50-jarig bestaan van Dirx Drogist. De allereerste drogisterij en parfumerie van familiebedrijf Dirk van den Broek werd in 1963 in de Kinkerstraat in Amsterdam geopend.

Feest bij D.I.O. Drogist

D.I.O. viert dit jaar haar 20e verjaardag en daarom is het feest. Vanaf 20 mei start het jubileum ‘Bij D.I.O. meer dan 20 weken feest en wie jarig is trakteert.' De D.I.O. drogisterijen zijn extra feestelijk versierd en trakteren meer dan 20 weken lang met superscherpe kortingen, cadeautjes, aanbiedingen, prijzenpakketten en acties.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief